Taloushallinnon asiantuntija, ProAgria Itä-Suomi ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua ura maatalouden asiantuntijatehtävissä? Haluatko työskennellä asiakasrajapinnassa ja ratkoa talouden erityiskysymyksiä? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä haemme maatilojen ja maaseudun yritysten taloushallinnosta ja talouden kehittämisestä kiinnostunutta osaajaa!

Työnkuvasi koostuu muun muassa MVL- tai EVL- kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, palkanlaskennasta, talouden suunnittelusta ja seurannasta sekä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan laajemmin konsultoivasta talouden asiantuntijan työstä maatilojen ja maaseudun yritysten parissa.

Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön taustan, osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Mitä odotamme sinulta

Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, oman tiimisi ja asiakastiimien kanssa. Toimenkuvassa menestymisesi varmistavat asiakaslähtöisyys sekä yhdessä tekemisen ja oppimisen taitosi. Voit olla jo kokenut taloushallinnon tekijä tai urasi alkutaipaleella. Meillä on paljon urakehitysmahdollisuuksia - tullessasi meille suunnittelemme yhdessä urapolun tukemaan kehittymistäsi. Arvostamme kokemusta taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmistä (esim. Netvisor, WebWakka, muu soveltuva taloushallinnon ja/tai palkanlaskennan järjestelmäkokemus) sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (MMM Agronomi, KTM, AMK Agrologi, AMK Tradenomi).

Kehittyvän asiantuntijan arjessa

Työpisteesi sijaitsee jollakin päätoimistoistamme (Kajaani, Iisalmi, Kuopio tai Joensuun seudun Ylämylly), mutta meillä voit tehdä etätyötä joustavasti vallitsevien suositusten ja oman mieltymyksesi mukaan. Meillä työskentelyn muoto määrittyy yhteisten pelisääntöjemme perusteella - käytännössä asiakastyön sujuva toteutus priorisoimalla, mutta organisaatiomme yhteisöllisyyttä unohtamatta . Sinut ottaa vastaan moniammatillinen ja ratkaisukeskeinen työyhteisö, jossa osaamisvastaavan ja oman osaamisalan vertaisverkoston kautta sinulla on organisaation tuki käytännön työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. E-passi, polkupyöräetu sekä laajennettu vakuutusturva. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Kerro meille millainen osaaja juuri sinä olet. Liitäthän hakemukseen sekä CV:n että tuottamasi vapaamuotoisen hakemuskirjeen, jotta pääset yksilöimään osaamisesi ja kokemuksesi. Toivomme sinulta hakemusta tähän rekrytointiin, vaikka tunnistaisit talouden ja liiketoiminnan konsultoinnin Itä-Suomen alueella omaksesi hieman eri näkökulmasta kuin edellä kuvattu toimenkuva.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/talouden-ja-taloushallinnon-asiantuntija-ita-suomi/ZypEWP