Kaksi karjanhoitajaa, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hämeenlinnan Hauholla sijaitsee perinteikäs Kivikon Tila, joka on pääasiassa keskittynyt maidontuotantoon. Tilalla on parsinavetta ja noin 90 lypsylehmää. Sertifioituna Valion laatumaitotilana tila täyttää laatuvaatimukset tilaympäristöstä, kouluttautumisesta, eläinten hyvinvoinnista ja maidon laadusta.

Tila etsii nyt kahta uutta karjanhoitajaa liittymään ammattitaitoiseen porukkaansa.

Työtehtäviin kuuluvat lypsytyöt, lehmien terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen sekä muut nautakarjan hoitoon liittyvät tehtävät.

Ensimmäinen henkilö vastaa pääosin lypsyistä ja vasikoiden hoidosta. Lypsyt hoidetaan parsinavetassa, jonka katossa on kiskoilla kulkevat kahdeksan MilkMaster-yksikköä. Toinen henkilö työskentelee pääosin lehmien ruokinnan, appeenteon, eläinten siirtojen ja karsinoiden siivouksen parissa. Hän käyttää työssään myös traktoria, pienkuormaajaa ja kauhakuormaajaa, joten näiden laitteiden käyttö tulee olla hallussa. Tehtävät sopivat erinomaisesti pariskunnalle.

Etsimme motivoituneita, englannin kielen taitoisia henkilöitä, joilla on jo jonkinlaista työkokemusta lypsykarjatilalta. Odotamme työntekijöiden olevan sitoutuneita tehtävään ja nauttivan työskentelystä eläinten parhaaksi.

Työviikko ja työtehtävät ovat selkeät. Työpäivä on kaksiosainen: klo 5.30-9.30 ja klo 15.30-19.30. Töitä tehdään yhdessä tilan emännän ja isännän kanssa, aluksi ohjatusti ja myöhemmin itsenäisesti.

Työt alkavat mahdollisimman pian hyvällä perehdytyksellä. Vakituisissa tehtävissä on puolen vuoden koeaika. Palkkaus on Maaseutuelinkeinojen työehtosopimuksen (TES) vaativuusryhmän 3 mukaisesti. Lisäksi tarjoamme työsuhdeasunnoksi kaksion tilan pihapiiristä järven rannalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4990040-kaksi-karjanhoitajaa-hameenlinnaan