Liikenneinsinöörin virka / Liikenneasiantuntijan, Kokkolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kokkolan kaupunkisuunnitteluun mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin luovaa ja kehittämishaluista liikenneosaajaa. Tehtävässä vaaditaan kokemusta liikenne- ja infrasuunnittelusta. Kokemus työskentelystä julkishallinnon organisaatiossa ja alaan liittyvän lainsäädännön soveltamisesta katsotaan eduksi.

Tueksesi saat innostuneen ja keskustelevan kaupunkisuunnittelijoiden työyhteisön, jossa voit kehittyä ja jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisesi jatkuvaan kasvattamiseen ja lisäkouluttautumiseen. Liukuva työaika ja työskentely osittain etänä on myös mahdollista. Saat työantajaltasi työsuhde-etuina ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasalennuksen sekä työkykyä ylläpitävän työterveyshuollon palvelun.

Liikenneinsinööri
Tehtäviisi kuuluu kaupungin liikenneverkon kokonaisvaltainen suunnittelu ja kehittäminen sisältäen joukkoliikenteen toimivaltaisen viranomaisen tehtävät, liikenneinvestointien pitkäjänteisen suunnittelun, liikenteenohjaukseen ja liikenneturvallisuuteen liittyvät tehtävät, kehittämishankkeet sekä konsulttien ohjaus ja yhteydenpito, pysäköintijärjestelyt ja erikoiskuljetukset sekä omaan tehtäväkuvaan liittyvän opastuksen. Toimit liikenne- ja infrasuunnittelun henkilöstön lähiesimiehenä ja ensisijaisena hankevastaavana. Toimit myös kaupungin edustaja liikenteeseen liittyvissä hankkeissa ja työryhmissä sekä lausunnonantajana.

Liikenneasiantuntija
Tehtäviisi kuuluu joukkoliikenneasioiden ja liikenneverkkojen avustava suunnittelu ja seuranta, jalankulun ja pyöräilyn kehittäminen, infrasuunnitelmiin liittyvät liikenteelliset linjaukset ja tarkastelut, työmaa-aikaisen liikenteen järjestelyt, liikenteenohjaussuunnittelu ja liikenteenohjaukseen liittyvien asioiden valmistelu sekä konsulttien ohjaus ja yhteydenpito.

Molemmat tehtävät edellyttävät liikenne- ja infrasuunnittelu- sekä Office-ohjelmien hallintaa, yhteistyökykyä, joustavaa työotetta ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Arvostamme taitoa suurten ja vaativien hankkeiden suunnitteluun, perehtyneisyyttä liikenne -ja infrasuunnittelun prosesseihin ja hyviä projektihallinnan taitoja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyötaidot ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien ja verkostojen kanssa sekä kykyä toimia ratkaisukeskeisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Nimike päätetään virkaan/toimeen valitun henkilön koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 1.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää ma 7.10.2024 kello 16.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta: avain: KOK-02-19-24
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOK-02-19-24/fi_FI