Erityisasiantuntija, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus)
osallistuu 1.3.2023 hyväksytyn TE-palvelujen uudistuksen toimeenpanoon. Tehtävämme on varmistaa omalta osaltaan, että keskeiset toiminnot ja palvelut ovat toimintavalmiita sekä tarjottavissa KEHA-keskuksesta, kun järjestämisvastuu siirtyy kunnille ja työllisyysalueille 1.1.2025.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden digitaalisia TE-palveluja!

ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksessa (KEHA- keskus) on haettavana erityisasiantuntija määräaikainen tehtävä 31.12.2025 asti. Tehtävän sijoituspaikka on Digitalisaatio- ja tietohallintoyksikkö (DiHa), Tietohallinnon ohjaus ja kehittäminen -ryhmä (OhKe). Paikkakuntana voi olla mikä tahansa paikkakunta, jossa ELY- keskuksella on toimipiste.

Pääasiallinen tehtäväkokonaisuus koostuu tiedonhallinnan ohjauksesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtävässä on uusien palvelujen kehittämisestä, projektien ja palvelujen kehittämisprosessien hallinnasta sekä projektien kumppanuuksien johtamiseen ja niiden kokonaishallinnasta. Tehtävään kuuluu myös KEHA-keskukselle osoitetut tietopyynnöt (julkisuuslaki, hallintolaki) valmistelu, esittely ja koordinointi.

Työhön sisältyy laajaa yhteistyötä ja vuorovaikutusta erilaisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä toimitaan ajoittain aikapaineessa sekä yhteistyössä eri hallinnonalojen toimijoiden ja erilaisten verkostojen kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7340/fi_FI