Ruokapalveluvastaava, Lapinjärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Lapinjärven kunnan Hilda Käkikosken koulun Kirkonkylän toimipisteeseen ruokapalveluvastaavaa. Työ alkaa 21.10.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 6 kuukautta. Työ saattaa kestää myös pidempään mutta siitä sovitaan erikseen. Tehtävään vaaditaan elintarvikealan tai catering-alan perustutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa koulutusta, esim. ravitsemustyöntekijän, keittäjän, kokin tai ruokapalveluvastaavan koulutusta. Sijaisuuteen voidaan valita määräaikaisesti myös henkilö, jolla ei ole vaadittua koulutusta. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä kykyä vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn kiireenkin keskellä.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, esimerkiksi tilausten teko, ruuanvalmistus, omavalvonta, asiakaspalvelu, astiahuolto ja siivous. Työ on yksintyöskentelyä. Keittiössä valmistetaan noin 125 lounas annosta ja osa ruuasta pakataan lähteväksi toiseen toimipisteeseen. Keittiö valmistaa myös pienen määrän aamupalaa ja välipalaa. Työaika on pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 7-14.45 ja perjantaisin klo 7-14.15. Ensisijaisesti haemme henkilöä joka pystyy toimimaan valmistuskeittiössä yksin mutta otamme huomioon myös henkilöt jotka osaavat toimia jakelukeittiössä.

Tehtävässä edellytetään lisäksi hygieniapassia.

Sijaisuuden kestosta riippuen tehtäväntäytössä noudatetaan koeaikaa joko puolet työsuhteen kestosta tai enintään kuusi (6) kuukautta.

Mahdollisuus vuokrata edullinen yksiö Lapinjärven kunnan keskustasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620631/fi_FI