Hammashoitaja Savonlinna, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Palkkaus: 2685,93€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Savonlinnan suun terveydenhuoltoon 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hammashoitolamme etsii nyt joukkoonsa monipuolista hammashoitajaa. Etsimämme henkilö on joustava ja kykenee omatoimiseen työskentelyyn, mutta myös erinomainen tiimityöskentelijä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovatkin tärkeässä roolissa hoitotilanteissa asiakkaiden kanssa. Kykyä toimia yhteistyössä eri terveydenhuollon ammattilaisten ja muiden verkostojen kanssa.

Tarjoamme laajan hammashoitajan työkentän, jossa työskentelet pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina monipuolisissa työtehtävissä. Meillä on erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, joka auttaa sinua sopeutumaan nopeasti työyhteisöömme. Saat tukea ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Odotamme sinulta myös joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työssä vaaditaan itsenäistä ajattelua ja oma-aloitteisuutta, joten toivomme sinulta myös itseohjautuvuutta.

Etsimämme henkilö voi olla myös vastavalmistunut hammashoitaja tai loppuvaiheen opiskelija, sillä tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koulutuksen työtehtäviisi. Tärkeintä meille on, että sinulla on halu oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto tai tehtävään soveltuva aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa, voidaan tehtävään valita määräaikaisesti opintojensa loppuvaihessa oleva opiskelija.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620744/fi_FI