Sähkö- ja automaatioasentaja huoltopuolelle, Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme huoltoasentajia pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät keskittyvät rakennusautomaatiojärjestelmien monipuolisiin ylläpito- ja huoltotöihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään ammattitaitoasi kiinnostuksen mukaan. Olisi hyvä, että sinulta löytyy jonkin verran aikaisempaa kokemusta alalta tai tietämystä rakennusautomaatiosta. Motivoitunut ja ahkera työote kuitenkin ratkaisevat, joten voit myös hakea ilman rakennusautomaatiopuolen aikaisempaa kokemusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Asiakasyrityksemme toimii Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella tehden automaatiourakointia ja toteuttaen sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä kiinteistöihin ja tehtaisiin. Yrityksessä on nuorekas ja rento ilmapiiri, jossa kaikki pääsevät kehittämään omaa osaamistaan.

Odotamme sinulta:

Sähkö- ja automaatioasentajan koulutusta
     Työkokemusta automaatioasentajan työtehtävistä
     Motivoitunutta asennetta työntekoon ja luotettavuutta
     Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja sähkötyöturvallisuuskorttia
     Ajokortti katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

Vaihtelevia automaatioasentajan tehtäviä
     Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
     Energisen ja nuorekkaan työyhteisön
     Teknologiateollisuuden TES mukaisen palkkauksen

Lähetä hakemuksesi, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Yhteydenotot: Nea Polttila, p. 044 742 7612, nea.polttila@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy - Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: .

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://lokki.likeit.fi/apply/16550000