Sosiaalityöntekijä, Kumpulantien lastensuojelu, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 4314,16€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kumpulantien lastensuojelun toimipisteessä avautuu sosiaalityöntekijän vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 15.11.2024-17.7.2025.

Yhdennetyssä lastensuojelun sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on kauaskantoista merkitystä. Lapsen vastuusosiaalityöntekijänä luotsaat lapsen palvelupolkua hänen tarpeidensa mukaan ja kuljet hänen tukenaan tarvittaessa vaikka palvelumuoto muuttuisi avohuollosta sijaishuoltoon tai päinvastoin. Työ on itsenäistä, mutta tarvittaessa on mahdollisuus työpariin. Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä tukevat lähiesihenkilö, tiimi sekä koko työyhteisö. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa ja sinua innostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa. Meillä on käytössä systeeminen työmalli.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan.

Kumpulantien toimipisteen lastensuojelussa on yhdeksän tiimiä, joissa on kussakin viidestä seitsemään sosiaalityöntekijää ja yhdeksän johtavaa sosiaalityöntekijää. Kaikkien tiimien käytössä on sosiaaliohjaaja systeemisen työmallin apuna. Asiakasmäärä on maksimissaan 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi henkilöllä, joka suorittaa sosiaalityöntekijän tutkintoon johtavaa koulutusta ja joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, hyviä suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.

Luemme eduksi aiemman lastensuojelun sosiaalityön työkokemuksen ja Apotti-tietojärjestelmän hallinnan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-620-24