Lähihoitaja, Roihuvuoren seniorikeskus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 2436,96€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Roihuvuoren seniorikeskuksen LAH-yksikkö Vaahteramäki etsii joukkoonsa uutta lähihoitajaa!

Pitkäaikaisen työntekijämme Tertun jäädessä eläkkeelle meillä vapautuu lähihoitajan vakituinen toimi lyhytaikaisyksikkö Vaahteramäessä. Vaahteramäki toimii yhteisissä tiloissa päivätoiminta Liinan kanssa osittain yhteisellä henkilökunnalla. Työyhteisöömme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja, ohjaaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja osastonhoitaja.

Vaahteramäessä on 12 paikkaa muistisairaille, kotona asuville ikäihmisille. Meidän asiakkaamme tulevat meille, jotta omaishoitajat saavat tarvitsemansa levon ja jotta kotona asuminen onnistuisi asiakkaalta mahdollisimman pitkään. Suurin osa asiakkaistamme käy meillä säännöllisesti ja omaishoitoperheet tulevat meille tutuiksi, heidän tukemisensa on meille sydämen asia.

Meidän arkemme on tapahtumarikasta ja koemme tärkeäksi, että osallistamme asiakkaamme heidän voimavaransa huomioiden. Vaahteramäessä ja Liinassa asiakkaat viihtyvät ja saamme paljon positiivista palautetta asiakkailta ja heidän omaisiltaan.

Meidän tiimissä jokainen työntekijä on yhtä arvokas ja tuo oman ammatillisen osaamisensa moniammatillisen tiimin käyttöön. Meille on turvallista tulla osaksi työyhteisöämme, koska meitä on täällä vankka joukko kokeneita konkareita ja innokkaita uudempia. Meillä keskustellaan avoimesti ja pyrimme ratkomaan ongelmat toisiamme tukien. Suunnittelemme työvuoromme yhteisöllisesti. Meillä lähihoitaja työskentelee kolmessa vuorossa. Uusimpien Fiilari tulosten mukaan toimintakulttuurimme on avointa, innostavaa sekä luottamusta rakentavaa ja työyhteisössä autamme toisiamme ja onnistumme yhdessä.

Voit olla urasi vanhustyön kokenut ammattilainen tai vasta uran alussa oleva osaaja. Kaikkea ei tarvitse heti osata ja hallita, olemme sitoutuneita perehdyttämään ja tukemaan sinua. Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta ja avoimuutta. Meillä pääset hyödyntämään kaikkia vahvuuksiasi liittyvät ne sitten ammatilliseen osaamiseen tai harrastuksiin.

Roihuvuoren Seniorikeskus on tunnettu yhteisöllisyydestään, meillä on paljon yhteisiä tapahtumia. Sisäpihamme on viihtyisä ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen toimintaan; grillaamme, laulamme, jumppaamme, tanssimme ja viihdymme. Talvisin aulaamme lämmittää takka. Pihapiirissämme laiduntaa ympäri vuoden Sankku-poni.

Asukkaiden hyvän elämän mahdollistaa hyvinvoiva henkilöstö. Tuemme kouluttautumistasi ja kehittymistäsi. Henkilöstöetuina tarjoamme esimerkiksi työmatka- ja kaupunkipyöräedun, henkilöstökassan jäsenyyden, alennuksia kulttuuri- ja liikuntapalveluihin sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa. Sinulla on myös mahdollisuus hakea eri puolilla kaupunkia sijaitsevia työsuhdeasuntoja sekä viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Vaahteramäen ja Liinan huippujengi odottaa hakemustasi ja tulevat mukaan haastatteluun, tervetuloa meille!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä osastonhoitaja Hanna Gädda-Paasoseen p. 09 310 60728. Voit kurkata myös Facebook sivuilta Seniorikeskus Helsinki (Roihuvuori)

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haastatteluun osallistuu tulevia työtovereitasi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen muistisairaiden asiakkaiden kanssa työskentelystä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-608-24