Lähihoitaja, kotihoitoon tai kuntouttavaan arvioi, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme lähihoitajia Helsingin kotihoitoon ja kuntouttavaan arviointiyksikköön sekä molempien yksiköiden resurssipooleihin. Kiinnostaisiko sinua työ, joka on liikkuvaa, itsenäistä sekä monipuolista?

Etsitkö vakinaista paikkaa, sijaisuuksia, kokoaikaista tai osa-aikaista työtä? Meillä on tarjolla monia mahdollisuuksia! Tällä haulla haemme lähihoitajia vakinaisiin tehtäviin, mikäli olet kiinnostunut määräaikaisesta työsuhteesta, jätäthän hakemuksesi hakuun SOTEPE-03-606-24.

Tarjoamme työmahdollisuuksia eri puolilla Helsinkiä, ja huomioimme toiveesi työpisteen sijainnista. Työ on liikkuvaa, ja pääset toimimaan moniammatillisen tiimin osana. Olitpa kokenut konkari tai vastavalmistunut, tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä. Työsuhteen aloituksesta voimme sopia joustavasti.

Kotihoidossa ja kuntouttavassa arviointiyksikössä yksikään päivä ei ole samanlainen. Työskentelet itsenäisesti, kohtaat erilaisia asiakkaita ja pääset kehittämään ammattitaitoasi. Tämä työ tarjoaa vaihtelua ja mahdollisuuden oppia uusia sairaanhoidollisia taitoja. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä klo 7.00-21.30 välisenä aikana. Meillä saat kattavan perehdytyksen huomioiden yksilölliset tarpeesi.

Tavalliseen työpäivääsi voi kuulua:
- Asiakkaan kuntoutumisen tukemista ja perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoitoa ja ruokailussa avustamista
- Sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja
- Kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään asiakkaan kotona
- Yhteistyötä oman tiimin ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa
- Liikkumista asiakkaiden luo kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme sinulle laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa huikeat henkilöstöedut:
- Lounasetu
- Työmatkaetu 300 €/ vuosi tai vaihtoehtoisesti tuki oman polkupyörän hankintaan
- Liikunta- ja kulttuurietu 200 €/ vuosi
- Kaupunkipyörät
- Henkilöstökassa
- Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla

Saat myös nauttia henkilöstöliikunnasta sekä alennuksista eri liikkeissä, museoissa, taidenäyttelyissä, teattereissa ja konserteissa. Kaupungilla on tarjolla henkilöstölleen kesäinen virkistyspaikka, Iso Iiluoto!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Muistathan täyttää hakemuksen suomeksi, sillä työkielemme on suomi.

Tässä haussa on käytössä lyhyempi hakulomake. Sen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Jos olet uusi hakija, hakulomakkeen täyttö vaatii ensin lyhyen rekisteröitymisen.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä turhaan viivyttele! Otamme sinuun pian yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse hakemuksesi jättämisen jälkeen.

Lähde mukaan muuttamaan ikäihmisten arkea ilolla ja ammattitaidolla. Helsingin kotihoidossa me välitämme - sekä asiakkaista että työntekijöistämme!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Luemme eduksi työkokemuksen kotihoidosta tai kuntouttavasta hoitotyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-605-24