Hankinta-asiantuntija, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirkkonummen kunnan keskitetyt hankintapalvelut ovat osa Kirkkonummen kunnan Yhteisiä palveluja. Hankintapalvelut ohjaa ja neuvoo toimialoja hankintaan liittyvissä asioissa sekä kilpailuttaa kunnan tavara- ja palveluhankinnat yhteistyössä toimialojen kanssa.

Hankinta-asiantuntijana tehtäväsi on vastata itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti hankintojen toteuttamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimialan asiantuntijoiden ja toimittajien kanssa. Hankinta-asiantuntijan työhön kuuluvat hankintojen suunnittelu, markkinavuoropuheluiden ja tarjouskilpailuiden järjestäminen, hankintapäätösten ja - sopimusten valmistelu, hankintojen raportointi sekä sopimus- ja toimittajahallinta. Työ on projektiluonteista, ja hankintaprojekteja on meneillään useita samanaikaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta julkisista hankinnoista. Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen esitystaito sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. Olet tarkka ja huolellinen. Työssä on eduksi ongelmanratkaisukyky ja arvostamme kehittämiseen tähtäävää työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle vakinaisen työn hallitusti kasvavassa, nykyaikaisessa, arvoiltaan kestävässä ja kehittyvässä kunnassa.

Lisäksi tarjoamme
 Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
 Oman, kiinteän työpisteen Kirkkonummen kunnantalolla
 Osittaisen etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan
 Lakisääteistä tasoa paremmat työterveyshuollon palvelut
 200 euroa vuodessa liikunta- ja kulttuurietuna (Epassi)

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 4.275,25 + mahdolliset kokemuslisät (KVTES).

Hakemukset toimitetaan 7.10.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain KIR-02-20-24).

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Talousjohtaja Esa Lindell puh +358 50 413 7461. Hänet tavoittaa parhaiten arkisin klo 16-18 välisenä aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-02-20-24/fi_FI