Terveyskeskushammaslääkäri, Valkeakoski, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pirkanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollossa työskentelee yli 500 ammattilaista ja tarjoamme pirkanmaalaisille palveluja elämän eri vaiheissa. Tule joukkoomme tekemään merkityksellisestä ja ihmisläheistä työtä.

Etsimme Pirkanmaan hyvinvointialueelle Valkeakosken hammashoitolaan hammaslääkäriä vakituiseen tehtävään.

Valkeakoski on luonnonläheinen kaupunki vesistöjen äärellä sijaiten 35 km Tampereelta etelään. Hammashoitolassa työskentelee 7 hammaslääkäriä, 3 suuhygienistiä ja 13 hammashoitajaa. Nykyaikaisissa tiloissamme on käytössä WinHIT- potilastietojärjestelmä, Romexis-kuvanlukijajärjestelmä ja keskitetty ajanvaraus. Meillä on positiivinen ja kollegiaalinen työilmapiiri, jossa jokaisella on mahdollisuus oppia ja kehittyä. Pirkanmaan hyvinvointialueella on lisäksi hyvät mahdollisuudet erikoishammaslääkäritasoiseen konsultointiin ja hoitoon. Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen, toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä.

Työhön on mahdollista sisällyttää mahdolliset kiinnostuksen kohteet ja erityisosaaminen. Työnantajana Pirkanmaan hyvinvointialue on koulutusmyönteinen ja kannustamme henkilökuntaa jatkuvaan ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin ja järjestämme säännöllistä sisäistä koulutusta ja saat monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa sekä kattavat työterveyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena hammaslääkärin työsuhteeseen on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Lisäksi hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme laaja-alaista kliinistä osaamista, positiivista ja aktiivista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työaika on kokoaikatyö. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan ja siinä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.
Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja tarvittaessa 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Laita hakemuksesi pian Kuntarekryn kautta, saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana. Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä alla oleviin yhteyshenkilöihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3602-24/fi_FI