Kokenut sähköasentaja, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokenutta ja osaavaa sähköasentajaa asiakasyrityksemme tiimiin Uudenmaan alueelle. Jos sinulla on vankka kokemus isoista kohteista, kuten tuotanto- ja tehdasympäristöistä, ja hallitset automaatiojärjestelmät, saatat olla etsimämme henkilö. Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakkaamme kirjoille.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vaativissa sekä monipuolisissa kohteissa, kuten esimerkiksi tuotanto- ja tehdasympäristössä. Aikaisempi kokemus mm. automaatiojärjestelmien asennuksista, huolloista sekä vianmäärityksistä on iso etu. Tulet olemaan mukana sähköjärjestelmien suunnittelussa sekä toteutuksessa. Töitä tehdään myös kohteissa, jotka edellyttävät turvaselvitystä työntekijöiltä. Toivomme hakijoilta kokemusta myös paloilmoitinjärjestelmien asennuksista sekä huolloista.

Hakijoilta toivomme:
     Noin 5-vuoden monipuolista työkokemusta sähköalalta
     Kokemusta erilaisista sähkö- ja automaatiojärjestelmistä
     Sähköalan ammattitutkintoa
     Mahdollisuutta työskennellä turvaselvityskohteissa

Tarjoamme:

Kilpailukykyisen palkan
     Mahdollisuuden kehittyä alalla
     Dynaamisen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
     Monipuoliset ja haastavat tehtävät

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla sähköasentaja. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/16794230