Lärare inom småbarnspedagogik i förskola, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 3139,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vi har en liten förskola som befinner sig i Zacharias Topelius skolan.
Vi har en långsiktig plan med mycket kompetensutveckling kring barnsyn, människosyn och synen på pedagogens roll liksom miljöns och organisationens betydelse.

Hos oss skall varje barn få känna sig tryggt, bli respekterat, lyssnat på och ha möjlighet till inflytande. Vi utgår ifrån att varje barn är rikt, intelligent och kompetent och har en inneboende kraft och vilja att utforska och lära tillsammans med andra. Det skall vara roligt och spännande att komma till vårt förskola!

Du tycker om att arbeta med och följa barnen i deras erövrande av världen.
Du har lätt för att samarbeta, tycker om att utmanas och att arbeta i en dynamisk miljö där tydlighet, struktur och flexibilitet förutsätter varandra.
Du kan reflektera och analysera och är öppen för att bjuda på din praktik.
Du har lätt för att kommunicera din verksamhet, både verbalt liksom i bild och skrift.

Som lärare inom småbarnspedagogik får du jobba med mångfacetterade, kreativa och omväxlande arbetsuppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. Du får ansvara för den pedagogiska verksamheten, utvärderingen och utvecklingen i barngruppen utifrån barnets ålder och utvecklingsnivå. Hos oss får du förverkliga dig själv som proffs inom fostran och utbildning!

Som motvikt till ansvarsfullt och meningsfullt arbete erbjuder Helsingfors stad mångsidiga personalförmåner som syftar till att stödja och öka våra anställdas välbefinnande. Du har möjlighet att vid längre vikariat få en tjänstebostad och få bidrag för kostnaderna för resan till och från arbetet samt förmåner för fritidshobbyn.

För nyanställda ordinarie lärare inom småbarnspedagogik på Helsingfors stad erbjuder vi en premie på 2000 euro år 2024.

Behörighetsvillkor:

Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (barnträdgårdslärare), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning 608/2005).

Enligt § 7 i förordningen om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet 1998/986.

Goda kunskaper i svenska.

Vi förutsätter att straffregisterutdrag uppvisas (504/2002), samt utredning om hälsotillstånd för en arbetsuppgift med tanke på tuberkulos i andningsorganen (Lag om smittsamma sjukdomar § 55).

Som merit räknas erfarenhet av att arbeta som lärare inom småbarnspedagogik i förskola.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:dan.engstrom@hel.fi