Projektipäällikkö ikkuna- ja ovisaneerauskohteisii, Kaskipuu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelet Turun alueen konttorilta käsin. Tarvitset työssäsi oman auton ja ajokortin. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin kielen taidosta on myös hyötyä, mutta ei ole välttämätöntä. Työssä tarvittavat työvälineet tarjoamme käyttöösi, kuten tietokoneen ja matkapuhelimen.

Esihenkilömme myyntialueella työskentelee samassa konttorissa kanssasi, joten saat hyvän perehdytyksen ja tuen työhösi. Tässä työssä sinua autetaan menestymään.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet ja julkisen sektorin toimijat saneerausmarkkinassa. Työssäsi sinua auttaa lisäksi menestymään ammattitaitoiset asennusurakoitsijamme sekä myynnin johto.

Työssä menestyminen edellyttää rehellistä toimintaa, hyvää paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä, jonkin verran kilpailuhenkisyyttä, sekä taitoa tulla monenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Jos sinulla on rakennusalan peruskoulutus, rakennusmestarin tai rakennusalan insinööritutkinto olet vahvoilla tähän tehtävään.

Työtä voisi kuvailla maailman parhaaksi työksi. Tässä työssä viihdytään.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyisen palkan, joka koostuu peruspalkasta ja provisiosta. Lisäksi meillä on vuosibonusohjelma.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kaski.fi/tyopaikat/projektipaallikko-taloyhtio-ja-rakennusliikesaneeraukset-2/