Psykologi, psykiatrian poliklinikka Kotka, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Palkkaus: 4250,31€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Psykologin työnkuvaan poliklinikalla kuuluvat arviot, hoidolliset interventiot sekä psykologiset tutkimukset. Lisäksi toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisen työryhmän jäsenenä, lääkärin, sairaanhoitajien ja sosiaalityöntekijän kanssa. Asiakasryhmä muodostuu aikuisista, jotka ohjautuvat hoitoon psykiatrisen hoidon vuoksi hyvin erilaisista taustoista ja tilanteista.

Tehtävässä tarvitaan osaamista psykiatrisesta arviointi- ja hoitotyöstä, herkkyyttä potilaiden kohtaamiseen, itseohjautuvuutta sekä yhteistyötaitoja. Tukenasi työssä ovat kolme mukavaa psykologikollegaa samassa työyksikössä, ammatillisena esimiehenä toimiva johtava psykologi sekä muut alueen psykologikollegat.

Aikaisempi kokemus psykiatrian alan työstä on eduksi, mutta olet erittäin tervetullut joukkoon myös uran alkuvaiheessa. Huolehdimme, että saat kattavan perehdytyksen, sekä koulutusta ammatillisen osaamisen vahvistamiseksi tilanteesi, työkokemuksesi ja toiveesi huomioiden. Työnohjausta on saatavilla toiveesi mukaan psykologille soveltuvana yksilö- tai ryhmätyönohjauksena.

Työaika on liukuva, ja lyhennetty työaika tai osa-aikaisuus ovat neuvoteltavissa elämäntilanteesi mukaan. Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen 4250,31e/kk sekä 500e/kk rekrytointilisän ensimmäisen 6kk ajan. Lisäksi tarjoamme e-Passilla 200e/vuosi liikunta- ja hyvinvointietua.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Tartuntalain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa.

Aloitamme haastatteluita jo hakuaikana eli laitathan hakemuksen pian. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme sähköpostilla tai puhelimitse.

Jäikö jokin pohdituttamaan? Laitapa sähköpostia, vastaamme mieluusti.
Tervetuloa työskentelemään meidän kanssamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-05-60-24/fi_FI