Varhaiskasvatuksen opettaja, Petäjäveden kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Palkkaus: 2873,87-3097,43€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Petäjäveden kunnan varhaiskasvatuspalveluihin haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu työntekijä sijoittuu aluksi Petäjäkallion päiväkotiin, alle 3-vuotiaiden ryhmään. Myöhempiä työvuosia ajatellen esiopetuspätevyydestä on etua.

Haemme joukkoomme lasten parissa työskentelystä innostunutta ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen ammattilaista. Petäjävedellä sinua odottaa monipuolinen työ- ja toimintaympäristö, sekä ammattitaitoinen työyhteisö. Painotamme varhaiskasvatuksessamme luonto-ja ympäristökasvatusta, sekä tunne- ja turvataitoja.

Toivomme, että sinulla on kehittävä ja ratkaisukeskeinen työote, sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Arvostamme sensitiivistä lasten kohtaamista, lasten ja perheiden osallisuutta sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme työhyvinvoinnin tueksi kulttuuri- ja hyvinvointiseteleitä. Meillä on kilpailukykyiset palkat, jotka määräytyvät paikallisesti sovitun palkkaportaikon mukaan vastuualueiden ja työn vaativuuden perusteella.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain 540/2018 mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat päiväkodin johtajat Sanna Vilhunen p. 0400747387, sanna.vilhunen@petajavesi.fi, ja Saara Heikkinen p. 0407001879, saara.heikkinen@petajavesi.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus tulee toimittaa sunnuntaihin 13.10.2024 klo 23.59 mennessä.

Hakemuksen tulee sisältää selvityksen koulutuksesta ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistamme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PET-01-7-24/fi_FI