Aluepäällikkö Lappeenranta/Imatra, Redo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
"Yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri on vahvasti läsnä koko organisaatiossa. Huipputyöpaikka!"
Redo Oy yrityksenä:
Redo on vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Olemme palveluorganisaatio ja Tarjoamme laadukkaita palveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityisasiakkaille ympäri Suomen. Vahinkosaneerauspalvelumme kattavat veden-, palon- ja muiden vahinkojen jälkeisen korjaamisen, ja korjausrakentamispalvelumme vaihtelevat pienistä kylpyhuone- ja keittiöremonteista aina laajoihin yritys- ja julkisten tilojen projekteihin. Toimimme valtakunnallisesti yli 30 toimipisteestä käsin, ja työllistämme yli 200 ammattilaista. Paikallisena yrityksenä tarjoamme luotettavaa palvelua, jonka tukena on valtakunnallinen verkosto.
Aluepäällikön tehtävä:
Etsimme aluepäällikköä vahvistamaan Lappeenrannan ja Imatran yksiköiden liiketoimintaa ja kasvua. Tehtävässä johdat omien tuotantoyksikköjesi toimintaa ja vastaat niiden tuloksesta, sekä kehittämisestä. Tehtävässäsi toimit myös kartoittajien ja työnjohtajien lähiesihenkilönä. Pääset mukaan strategiseen rooliin muutosjohtamisessa ja asiakassuhteiden hallinnassa.
Tehtävässä onnistuminen:
Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta ja näyttöjä muutosjohtamisesta, tulosvastuullisesta toiminnan vetämisestä sekä asiakassuhteiden hoitamisesta ja hankinnasta.
Tehtävässä edellytetään, että pystyt viemään muutokset maaliin tulosvastuullisuutta ja asiakassuhteiden ylläpidosta tinkimättä. Sinulla on jo olemassa kontakteja alueen kiinteistömanagereihin ja isännöitsijöihin ja tiedostat jokaisen asiakaskohtaamisten tärkeyden myyntitapahtumana.
Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja verkostoitumistaidot. Olet järjestelmällinen ja osaat johtaa tuotantoa suunnitelmallisesti. Toimit sujuvasti esihenkilönä ja pystyt viestimään selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Eduksi katsomme soveltuvan tutkinnon.
Miksi valita meidät työnantajaksi?
Redolaiset tunnetaan hyvästä työstä. Tekemisemme ytimessä on ajatus, että osaava laadukas työ perustuu siihen, että jokainen osaa ja haluaa ottaa vastuun omasta työstään. Meillä johtamismallit tukevat sitä, että henkilöstö osallistuu aktiivisesti ja uskallamme hioa ja korjata toimintatapoja jakamalla kukin omaa osaamistamme ja näkemyksiämme. Luotamme osaamiseesi ja arvostamme ideoitasi ja palautetta.
Kilpailuetumme on välitön yhteistyö, sillä huippusuoritus muodostuu aina yksilöiden välillä. Meillä onnistumisia tehdään yhdessä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa, toisiamme kannustaen sekä arvostaen. Redo tarjoaa mahdollisuuden kehittyä uralla ja ottaa lisää vastuuta kykyjen kasvaessa. Meillä on rakennettu koko henkilöstölle kilpailukykyinen henkilöstöetukokonaisuus.
Tule mukaan!
Hae osaksi loistavaa porukkaamme jo tänään! Viimeinen hakupäivä on 13.10.2024, ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja toimipisteesi sijaitsee Lappeenrannassa.
Lisätietoja tehtävästä saat aluejohtaja Maaret Siiralta (maaret.siira@redo.fi, 050 320 5001).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://redofi.attract.reachmee.com/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=202&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol