Lukion ja perusopetuksen yhteinen reaaliaineiden, Kuhmoisten kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuhmoisten yhtenäiskoulussa on haettavana 1.10.2024 kello 16.00 mennessä määräaikaisesti ajalle 17.11.2024 - 1.6.2025 täytettävä lukion ja perusopetuksen yhteisen reaaliaineiden lehtorin viransijaisuus. Opetusta on historiassa, ev.lut. uskonnossa, psykologiassa, filosofiassa ja elämänkatsomustiedossa. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Kuhmoisten yhtenäiskoulun uusi koulurakennus on otettu käyttöön alkuvuodesta 2022. Tiloissa opiskelevat oppilaat viidesluokkalaisista aina lukion abiturientteihin asti. Ruokasali, monitoimitila, oppimisaulat, eriyttämistilat, luonnontieteiden ja kotitalouden luokat sekä hallinnon ja opiskeluhuollon tilat on suunniteltu palvelemaan yksilön ja yhteisön kasvua, oppimista ja vuorovaikutusta. Huomiota on kiinnitetty kalusteisiin ja moderniin teknologiaan. Erityisesti pyrimme vahvistamaan oppilaiden ja opiskelijoiden osallisuutta ja koko koulun yhteisöllistä toimintaa. Pienessä yksikössä voimme myös huomioida jokaisen oppilaan ja opiskelijan henkilökohtaiset oppimispolut.

Haemme joukkoomme ammattinsa osaavaa, kehittämismyönteistä, joustavaa, oma-aloitteista sekä hyvät vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityöskentelytaidot omaavaa henkilöä. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemuksen kuntarekry.fi-sivujen kautta. Hakemukseen tulee liittää kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621111/fi_FI