Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, AVS-Yhtiöt Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AVS-Yhtiöt Oy on tekniseen tukkukauppaan sekä automaatiokomponenttien ja -järjestelmien valmistamiseen erikoistunut yritys, joka on osa ruotsalaista Beijer Tech -konsernia. Haemme nyt Mikkelin läppäventtiilituotantoomme vakituiseen työsuhteeseen Tuotantopäällikköä tai Työnjohtajaa.

Tehtäviin kuuluu kokonaisvastuu Mikkelin läppäventtiilitehtaan toiminnasta, mukaan lukien työvaiheiden suunnittelu tuotantotilausten pohjalta, komponenttien ja raaka-aineiden hankinta sekä varastointi, työvaiheiden kuittaaminen ERP-järjestelmässä, tuotannon dokumentaation hallinta, kuljetusten tilaaminen sekä osallistuminen tarvittaessa CNC-koneistustöihin sekä muihin tuotannon vaiheisiin.

Odotamme hakijalta kokemusta konepajatyöstä ja tuotannon suunnittelusta, osaamista CNC-ohjelmoinnista (Fanuc), oma-aloitteisuutta ja energistä otetta työhön, hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa sekä kokemusta MS Office- ja ERP-järjestelmistä (iScala osaaminen katsotaan eduksi).

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja tunnetussa yrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, kokeneen tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Jos olet innokas ja ammattiylpeä metallialan osaaja, lähetä meille hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.9.2024 mennessä osoitteeseen rekry@avs-yhtiot.fi.

Hae työpaikkaa osoitteesta