Varautumiskoordinaattori, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 3616,11€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Koordinaattori toimii ELVAR-toimikunnan sihteerinä sekä huoltovarmuuteen liittyvien alueellisten kehittämisprojektien toimeenpanijana. Toimikunnan yhteistyöverkostoon kuuluu alueen keskeisiä elinkeinoelämän varautumisen asiantuntijoita, huoltovarmuusorganisaation edustajia ja varautumisesta vastaavia viranomaisia. Keskeisiä sidosryhmiä ovat näiden lisäksi alueelliset valmius- ja varautumisfoorumit, joiden työskentelyyn koordinaattori osallistuu.
Varautumiskoordinaattori tukee osaltaan alueellisten valmiusharjoitusten järjestelyjä.

ELVAR-toimikunnan toiminnan tarkoituksena on kehittää elinkeinoelämän varautumista häiriötilanteisiin alue- ja maakuntatasolla sekä edistää elinkeinoelämän, julkishallinnon ja kolmannen sektorin yhteistoimintaa. Toiminta tähtää osaltaan yhteiskunnan turvallisuusstrategian ja Valtioneuvoston huoltovarmuuspäätöksen tavoitteiden saavuttamiseen.

Varautumiskoordinaattori toimii hallinnollisesti ELY-keskuksen virkamiehenä. Toiminnan rahoittaa Huoltovarmuuskeskus ja se vastaa yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa tehtävän ohjauksesta. Toimialueena on Uudenmaan, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen ja Etelä-Karjalan maakuntien alueet. Viran sijoituspaikkakunta on Helsinki. Tehtävässä tarvitaan matkustusvalmiutta etenkin mainittujen maakuntien alueella.

Varautumiskoordinaattorin työn kuvaan voivat sisältyä lisäksi muut työnantajan määräämät tehtävät. Hän työskentelee osana Uudenmaan ELY-keskuksen Johdon tuki -yksikköä. Tehtävän sijoituspaikka on Uudenmaan ELY-keskus Helsingissä. Tehtävää voi tehdä osittain etätyönä.

Tehtävä täytetään ensin 6 kk virkavapauden ajaksi, mutta jos viran nykyinen haltija ei palaa hoitamaan virkaa virkavapautensa päätyttyä, tehtävään valittava henkilö nimitetään 1.4.2025 lukien vakituiseen virkaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7325/fi_FI