Sosiaalityöntekijä, Pello/Kolari, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3985,80€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sosiaalityöntekijäksi Lappiin!

Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa perheiden ja työikäisten palveluihin, Pohjoisen Lapin palvelualueelle, Pello-Kolari -alueelle. Hakija voi esittää toiveensa varsinaisen toimipisteen suhteen.

Lapsiperhepalvelujen sosiaalityö on suunnitelmallista ja tavoitteellista asiakas- ja asiantuntijatyötä, jossa rakennetaan yksilön ja perheen tarpeita vastaava sosiaalisen tuen ja palvelujen kokonaisuus, sovitetaan se yhteen muiden toimijoiden tarjoaman tuen kanssa sekä ohjataan ja seurataan sen toteutumista ja vaikuttavuutta. Työhön voi kuulua asiakastyötä myös muissa pohjoisen palvelualueen toimipisteissä.
Sosiaalityöntekijältä toivotaan osallistumista virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalityön päivystykseen, josta saa erilliskorvauksen.

Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työn luonne huomioon ottaen. Tehtäväkohtainen palkka on 3 985,80 €/kk. Maksamme Laphan uusille työntekijöille rekrytointilisää 300 €/kk puolen vuoden ajan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sijaiskelpoiset loppuvaiheen sosiaalityön opiskelijat.
Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.
Arvostamme kokemusta lapsiperhepalvelujen sekä lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön sekä verkostotyön osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa! Tehtävä on uudelleen haettavana 30.9.2024 klo 15.00 saakka. Virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/613527/fi_FI