Projektikoordinaattori, Kemijärven Kehitys Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 1600€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Projektikoordinaattoriksi Kemijärvelle?

Idyllisen ja vireän kylän asukkaat tarvitsevat apuasi kyläkoulun kehittämisessä kaikkien iloksi ja hyödyksi! Haemme projektikoordinaattoria Isokylän koulusta monitoimitilat? -hankkeeseen. Tehtävä on määräaikainen.

Isokylä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Kemijärven keskustasta, ja alueella asuu noin 450 asukasta. Isokylän keskuksena toimi aiemmin vuonna 1955 rakennettu ja vuonna 1995 peruskorjattu kyläkoulu, joka lakkautettiin keväällä 2021.

Koulun lakkauttamisen myötä päättyivät myös monet aktiivisesti koululla toimineet kerhot ja kansalaisopiston kurssit, mikä hiljensi ennen elävän pihapiirin. Kyläläiset ovat esittäneet, että hyvässä kunnossa oleva koulu muutettaisiin esimerkiksi kylätaloksi tai monitoimitaloksi. Lämpimät tilat voisivat palvella muun muassa yhdistyksiä, käsityöläisiä, taiteilijoita sekä pienyrityksiä.

Hankkeen aikana projektikoordinaattori selvittää tiloihin sijoittumista harkitsevat ja sitoutuvat toimijat, alueen asukkaiden tarpeet tilojen ja palvelujen suhteen (esim. harrastustoiminta), sekä kehittää ja määrittelee tilojen ylläpidon toimintamallin. Hankkeen tuloksena syntyy Isokylän asukkaiden lähipalvelu- ja tilatarveselvitys, jota hyödynnetään alueen kehittämisessä. Lisäksi hankkeen aikana kartoitetaan sitoutuneiden toimijoiden määrä, jotta voidaan arvioida, onko monitoimitilan käyttö mahdollista ja millä organisaatiomallilla rakennusta voitaisiin ylläpitää.

Projektikoordinaattorilta edellytämme:
- Erittäin hyvää aluetuntemusta
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
- Kykyä tuottaa kirjallisia raportteja
- Erinomaista suomen kielen taitoa
- Projektikoordinaattori vastaa hankkeen kaikkien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista.

Työpisteesi sijaitsee Kemijärvellä, ja toivomme sinun työskentelevän pääosin paikan päällä. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön.

Hankkeen nimi: Isokylän koulusta monitoimitilat?
Hakija: Kemijärven Kehitys Oy / Business Kemijärvi
Hankkeen kesto: Päättyy 31.1.2025
.
Työn aloitus: Mahdollisimman pian
Työn kesto: 4,5 kuukautta
Työaika: 50%
Palkka: 1600€/kk

Lähetä hakemuksesi 27.9.2024 klo 23:59 mennessä osoitteeseen business@kemijarvi.fi, ja lisää sähköpostin otsikkokenttään merkintä PROJEKTIKOORDINAATTORI.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maria.kiviniemi@kemijarvi.fi