Myyjä kaupan henkilöstöpooliin, Kouvolan alue, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KOUVOLA

Haussa on vakituisiin ja osa-aikaisiin (7,5-25 h/vko) työsuhteisiin

MYYJIÄ KAUPAN HENKILÖSTÖPOOLIIN KOUVOLAN ALUEELLE
Henkilöstöpoolissa työskentely tarkoittaa monipuolisia työtehtäviä ja vaihtuvia työkavereita. Poolilaiset tietävät työaikansa etukäteen normaalin työvuorosuunnittelun mukaisesti, mutta vaihtuva työntekoyksikkö selviää yleensä vasta edellisenä päivänä. Se voi olla mikä tahansa 40 km säteellä kodistasi sijaitseva toimipiste: Prisma, S-market, Sale tai ABC-liikennemyymälä.

Henkilöstöpoolin malli luo joustavuutta ja monipuolisuutta työhön. Työntekijänä sitoudut vain työsopimuksella määriteltyyn työtuntimäärään ja lisäksi voit valita vuoroja lisätyöjärjestelmästämme yksilöllisen elämäntilanteesi (esim. opiskelut) mukaan haluamistasi toimipisteistä. Tämä ei sulje pois vakautta ja varmuutta, jota alueen suurimpana yksityisenä työnantajana pystymme tarjoamaan.

Työntekijältä odotamme:
 KIINNOSTUSTA KAUPAN ALAA KOHTAAN. Kaupallinen koulutus ja alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aito halu oppia ja ymmärtää kaupan alan lainalaisuuksia.
 ASIAKASPALVELUTAITOJA. Asiakaslähtöinen asenne on kaiken A ja O. Teemme työtä asiakasta varten ja olemme aina valmiita palvelemaan asiakasta niin kassalla, osastolla kuin ravintolasalinkin puolella.
 JOUSTAVUUTTA. Meille joustavuus tarkoittaa kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin. Yksikössä, johon poolilainen menee, on yleensä jokin poikkeava tilanne (esim. sairauspoissaolo) ja silloin myös poolilaiselta edellytetään tilannetajua ja kykyä tarttua annettuihin tehtäviin.
 OMA AUTO, KIELITAITO JA TÄYSI-IKÄISYYS. Työtä ei voida sitoa kotiasi lähimpänä oleviin yksiköihin. Myöhäisemmistä iltavuoroistakaan ei välttämättä ole julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä enää saatavilla. Siksi oma auto on käytännössä välttämätön. Työn luonteen vuoksi hyvä suomen kielen taito ja vähintään 18 vuoden ikä ovat välttämättömiä.

Me tarjoamme sinulle:
 KATTAVAN PEREHDYTYKSEN. Jotta voit tehdä työsi hyvin, saat kattavan perehdytyksen eri ketjujemme arkeen ja työtehtäviin.
 KAUPAN TESIN MUKAISEN TUNTIPALKAN. Alan kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen tämä tarkoittaa 10,58-14,16 €/h sekä lisät päälle.
 S-RYHMÄN JA KSO:N YLIVOIMAISET HENKILÖSTOEDUT. Jos 25 prosentin alennus ravintolaostoista ei riitä vakuuttamaan sinua, lue lisää täältä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Emma Postila numerossa 010 7624 071.Hakuaikaa on 6.10.2024 saakka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-KOUVOLA/Myyj-kaupan-henkilstpooliin--Kouvolan-alue_R-29330