Lähihoitaja, Askakoti, Yrjö ja Hanna Asumispalvelut 2 Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?

Toimintamme laajentuessa haemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin uuteen Askakotiimme Rovaniemelle.

Työ on 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta olemme joustavia työvuorosuunnittelussa ja huomioimme myös henkilökohtaiset toiveet.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm.

- kannustavan ja moniammatillisen työyhteisön

- ePassi Flex -palvelun 250€/vuosi, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan

- virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä

- kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa

- laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

Askakoti sijaitsee Yrjö ja Hanna Kotien Lounakodin yhteydessä Rovaniemen Saarenkylässä, kauniin luonnon keskellä Napapiirin läheisyydessä. Askakodissa on 24 ympärivuorokautisen asumisen paikkaa ikäihmisille. Askakodissa asukkaat elävät aktiivista ja arvokasta arkea, jossa jokainen työntekijämme on osallisena. Meillä saa olla luova ja uudet ideat ovat tervetulleita!

Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa, kokemusta vanhustyöstä ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 2363,76 €/kk - 2556,10 €/kk.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisäkysymyksiisi vastaa kodin johtaja Heidi Kenttälä puh. 0504702025 tai heidi.kenttala@yrjojahanna.fi

Hakemuksesi tehtävään voit jättää 13.10.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4986431-lahihoitaja-askakoti