Sähköasentaja, Helsinki Pitäjänmäki, Quant Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii noin 70 eri toimipisteessä ja työllistää yhteensä non 2700 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.Tehtävä
Etsimme Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme oma-aloitteista teollisuuden kunnossapitoasentajaa, jolta sujuvat 1000 VAC sähkötyöt ja pienimuotoiset mekaaniset asennukset.
Työpäiväsi tulevat olemaan vaihtelevia, sillä nyt avoinna oleva tehtävä on hyvin monipuolinen. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkataso, johon oman tekemisen asenteella ja osaamisen tasolla on iso vaikutus. Työaikamuotona on vaihteleva 2-vuorotyö joka osin menee vkl myös.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta sähkö- ja mekaanisen kunnossapidon osaamista. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Turvalliset työskentelytavat ovat päivittäisessä toiminnassasi etusijalla.
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on riittävän hyvin hallussa sekä sähkötekniikka, että mekaanisen asennustekniikan perusteet. Sosiaalisia taitojakaan ei tule unohtaa, sillä tulet toimimaan suoraan asiakasrajapinnassa ja mielestämme tärkeimpiin taitoihisi lukeutuvat hyvät vuorovaikutus-, kommunikaatio- ja yhteistyötaidot sekä ymmärrys niiden ylläpitämiseen.
Tykkäät työssäsi siis ratkoa ongelmia ja olet asiakaspalveluun orientoitunut. Hoidat kaiken asiakkaiden puheluista korjaus-/huoltotoimiin. Työsi raportoit eri sidosryhmille sujuvasti.
Mitä tarjoamme?
Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus omalla toiminnallasi vaikuttaa päivittäiseen tekemiseesi. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoammekin monia etuja, joilla hyvinvointia voidaan tukea eri tavoin. Näistä esimerkkeinä kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, mahdollisuus työsuhdepyörään osana kokonaispalkkaa sekä tupakoinnin lopettamisen tuki.
Käytössämme on kannustava tulospalkkiomalli, jonka tavoitteiden toteutumiseen on mahdollista vaikuttaa konkreettisesti jokapäiväisessä työssä. Tulospalkkiot on mahdollista tallentaa henkilöstön palkkiorahastoon.
Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen, sillä henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Tuemme ja kannustamme henkilöstöämme myös urakehityksessä. Quantilla sinulla on mahdollisuus edetä urallasi moneen eri tehtävään tulevaisuudessa.
Meillä turvallisuus tulee aina ensin ja tarjoammekin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti. Safety First!
Hakeminen
Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 30.10.2023. Käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea.
Yhteyshenkilö
Mikäli etsit urallesi uutta nostetta ja tämä tehtävä tuntuu sinusta kiinnostavalta, ota luuri käteen ja soita virka-aikaan klo. 14.00 - 16.00: Kunnossapitopäällikkö Marko Tiljander 044 - 493 5967.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.quantservice.com/fi/ura/?rmpage=job&rmjob=577&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol