Mek. kunnossapitoasentaja / voiteluennakkohuoltaj, Quant Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii noin 70 eri toimipisteessä ja työllistää yhteensä non 2700 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.Tehtävä
Haemme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme Harjavaltaan.
Työtehtäväsi on pääsääntöisesti voiteluennakkohuoltojen suorittamista ennalta määriteltyjen reittien mukaan. Toisinaan teet myös mekaanisia kunnossapitotöitä.
Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa ja noin joka kahdeksas viikko on iltavuoroviikko.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta sekä mekaanisen alan ammattitutkintoa että mekaanisen kunnossapidon osaamista. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Turvallinen työskentely, positiivinen asenne ja hyvä asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat raportoida oleelliset asiat niin työkavereiden kuin asiakkaamme tarpeisiin.
Tarjoamme
Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä on monia työsuhde-etuja, mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään osana kokonaispalkkausta. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.
Hakeminen
Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 30.9.2024
Huom! Hakemukset käsitellään siinä järjestyksessä, kun ne saapuvat ja paikka täytetään mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.quantservice.com/fi/ura/?rmpage=job&rmjob=579&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol