Tekninen päällikkö, Froneri Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Haluatko olla osa tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella asenteella laatua ja kasvua unohtamatta?

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Johdat teknistä organisaatiota, ja vastuullasi on kunnossapidon kokonaisuus sekä tekniset projektit. Vastaat tehtaan tuotantolinjojen ajettavuudesta, jotta asetetut tehokkuus-, materiaalihävikki- ja työvoimakustannukset tulevat saavutetuiksi. Sinulta löytyy kokemusta kunnossapidon työnjohtajatehtävistä, tai vastaavista tehtävistä kunnossapidon parissa. Vastaat investointiprojekteista; suunnittelusta toteutukseen sekä kustannusseurannasta. Sinulla on laaja kokonaisymmärrys kunnossapidon kustannusrakenteesta, siihen vaikuttavista tekijöistä sekä toiminnan vaikutuksista muuhun organisaatioon. Et hätkähdä tilanteita jotka saattavat muuttua vauhdikkaastikin, ja omaat nopeat hoksottimet haastavaa ongelmanratkaisukykyä vaativissa olosuhteissa. Osaat organisoida useampaa erilaista tilannetta samanaikaisesti ja nautit jatkuvasta kehityksestä. Varmistat jatkuvan parantamisen kulttuurin teknisessä organisaatiossa, ja haluat edistää asioita ennakkoluulottomasti can do -asenteella. Joustava työskentely ja vuorovaikutus eri sidosryhmien kanssa on sinulle tuttua. Kuulut tehtaan ohjausryhmään, ja raportoit työstäsi tehtaanjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa teknisen alan kokemusta/koulutusta
- Positiivista, energista ja toimeentarttuvaa asennetta
- Vastuullista ja yrittäjähenkistä otetta työhön
- Hyvää englannin kielen osaamista
- Kykyä käytännönläheiseen päivittäisjohtamiseen ja muutosjohtamiseen

Lisäksi arvostamme:
- Elintarvikealan tuntemusta
- Kylmälaitteiden tuntemusta
- LEAN- tai TPM kokemusta- ja osaamista

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi? Hae meille! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nykyaikaisessa ja alan vaatimukset täyttävässä toimintaympäristössä.

Hakemuksesi
Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 13.10.2024. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimi heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://pingviini.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=52