Trukkimekaanikko, Toyota Material Handling Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toyota Material Handling Finland Oy hakee

TRUKKIMEKAANIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen korjaamollemme Kokkolaan.

Vastuullasi on Kokkolassa sijaitsevan sopimusasiakkaamme trukkien huolto- ja korjaustyöt palveluprosessiemme mukaisesti. Tilaat itse varaosat, raportoit päivittäin omat työsi laskutusta varten ja pidät asiakkaan ajan tasalla kaluston huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Vastaat pääosin itse työpäiviesi suunnittelusta asiakkaan tarpeet ja trukkien sopimushuoltoajat huomioiden. Teet tiivistä yhteistyötä muiden mekaanikkojen kanssa ja saat jatkuvaa tukea työssä onnistumiseesi myös muulta organisaatiolta. Työ on päivätyötä (40h/vko), ja se suoritetaan omalla korjaamollamme asiakkaan sisätiloissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta mekaanikon tehtävistä joko trukki-, auto- tai konealalta tai halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi. Hallitset tietotekniikan perusteet ja olet nopea sisäistämään uusia järjestelmiä. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on myös kiinnostunut kehittämään työtään. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, sujuva suomen kielen taito, itsenäinen työskentelyote ja positiivinen asenne. Noudatat tunnollisesti yhteisesti sovittuja prosesseja ja erityisesti työturvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on laadukkaat työskentelyvälineet sekä ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö. Tuemme myös henkilökohtaista kehitystä koulutustuella, sisäisillä koulutuksilla sekä etenemismahdollisuuksilla yrityksen sisällä. Meillä on käytössä Terveystalon työterveyshuolto.

Haluamme panostaa työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan tasapainoon ja hyvinvointiin, jota tuemme joustavan työajan lisäksi osallistumalla työntekijän valitseman urheilutapahtuman tai -kilpailun osallistumismaksuun, mahdollisuuteen hankkia työsuhdepolkupyörä sekä tarjoamalla vuosittain jokaiselle työntekijällemme käyttöön 300€:n arvoisen ePassi Flex -edun, jota voi hyödyntää niin kulttuuriin, liikuntaan kuin hyvinvointiin.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 2.10.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu otsikolla "trukkimekaanikko / Kokkola".

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Juha Tiitto p. 0105757690 arkisin klo 8-15 välisenä aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://toyota-forklifts.fi/rekry/