Vartija turvatarkastustehtäviin Vantaalle, Palmia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Palmian turvallisuuspalveluihin asiakaspalveluhenkistä ja hyvällä asenteella varustettua vartijaa turvatarkastustehtäviin korkean turvatason asiakkuuteen Vantaalle. Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Työtehtävät

Tehtäväsi painottuvat turvatarkastukseen. Päätehtävänä on vierailijoiden vastaanotto ja opastus, asiakaspalvelu, henkilöliikenteen turvatarkastus ja tarpeen mukaan myös postin ja tavarantoimituksen turvatarkastus.

Lähtökohtaisesti työ on vakituinen ja kokoaikainen, mutta huomioimme myös osa-aikaiset hakijat. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.45-16.30 välille ja kohde sijaitsee Vantaan Jokiniemessä.

Miksi meidän joukkoomme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän mielenkiintoisessa työskentely-ympäristössä. Sinua odottavat meillä ammattitaitoiset ja rennot työkaverit. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla. Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Työtehtävän kokonaispalkka (sis. mahdolliset lisät):

- 2100-2300 €/kk

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Voit tutustua meihin tarkemmin tsekkaamallaTyönantajalupauksemme(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonantajalupaus/) sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonhakijalle/turvallisuuspalvelut/).

Millaista tyyppiä etsimme?

Tämä tehtävä on kuin tehty sinulle, mikäli sinulta löytyy loistavat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä olet näppärä erilaisten ICT- ja AV-järjestelmien kanssa. Lisäksi sinulta löytyy:

- voimassa oleva vartijakortti
- suoritetut voimankäyttövälinekoulutukset (teleskooppipatukka ja kaasusumutin)
- työkokemusta turvatarkastustehtävistä
- hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
- hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Katsomme eduksi suoritetun turvatarkastuskoulutuksen, turvallisuusalan kokemuksen, suoritetun ensiapukoulutuksen sekä ruotsin kielen osaamisen. Positiivinen asenne ja halukkuus oppia uutta vie sinut tehtävässä pitkälle!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme sinusta lisää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Annika Yinkfu Chuye numerosta 040 154 8866. Parhaiten tavoitat Annikan arkisin klo 10-15 välillä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://palmia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1180&jbid=15