Palvelupäällikkö Suomen Rakennuskone Oy:lle, Valo HR Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 6000-7000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko jälkimarkkinointipalveluiden hallinnan kokenut ammattilainen? Onko sinulla vahvat johtamis- ja kehittämistaidot sekä kyky varmistaa asiakastyytyväisyys vaativassa jälkimarkkinointipalveluiden ympäristössä?

Haemme Suomen Rakennuskoneen Kevitsan toimipisteeseemme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan ja kehittämään Komatsu-laitteiden varaosamyyntiä ja jälkimarkkinointipalveluita. Esihenkilönäsi toimii jälkimarkkinointijohtaja.

Palvelupäällikkönä vastuullasi on:

- Komatsu-laitteiden jälkimarkkinointipalveluiden ja varaosamyynnin johtaminen: Sinulla on kokonaisvastuu palveluiden toteutuksesta ja kehittämisestä sekä liiketoiminnan kasvun varmistamisesta.
- Operatiivinen toiminta ja tiimin johtaminen: Johdat varaosamyynnin ja palveluiden operatiivista toimintaa sekä noin 50 henkilön tiimiä Kevitsan kaivosalueella.
- Palvelupäällikkönä vastaat myös varaosavaraston tehokkaasta hallinnasta ja toiminnan kehittämisestä, varmistaen, että varaston prosessit tukevat sujuvasti jälkimarkkinointipalveluita ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämistä.
- ERP-järjestelmän kehittäminen: Valvot ja kehität ERP-järjestelmän käyttöä palveluiden hallinnan osalta.
- Asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen: Toimit aktiivisesti asiakassuhteiden vahvistajana ja varmistat korkealaatuisen asiakaspalvelun sekä asiakastyytyväisyyden seurannan.

Henkilö, jota etsimme

- Vahva kokemus palveluiden ja/tai varaosamyynnin johtamisesta.
- Soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus.
- Erinomaiset organisointi- ja suunnittelutaidot, jotka auttavat sinua hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia.
- Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja nopea reagointikyky muuttuviin tilanteisiin.
- Vahvat ongelmanratkaisutaidot ja kyky tehdä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa.
- Hyvät IT-taidot, erityisesti ERP-järjestelmien tuntemus.
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito.
Tarjoamme sinulle

- Vastuullisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä ympäristössä.
- Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja edistää yrityksen kasvua.
- Kilpailukykyisen palkan (6000€-7000€) sekä kattavat työsuhde-edut.
- Mahdollisuuden neuvotella palkkakokonaisuudesta kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O), perustettu vuonna 1992, on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia. Yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisiä kokonaisratkaisuja maarakennus-, teollisuus- ja kaivosyrityksille, ja palvelumme kattavat koneiden myynnin, huollon sekä varaosa- ja varustepalvelut koko koneiden elinkaaren ajan. Työskentelemällä meillä pääset osaksi hyvää työyhteisöä ja työskentelemään maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan Komatsun tuotteiden parissa.

Aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten älä odota liian kauan. Tule osaksi dynaamista tiimiämme ja auta meitä rakentamaan parempaa palvelukokemusta!

Rekrytointia hoitaa Suomen Rakennuskoneen puolesta Valo HR Oy.

Valo HR Oy
Miia Roisko
puh. 040 822 6575
Rekrytoija, toimitusjohtaja
valohr@valohr.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.valohr.fi/jobs/4430021-palvelupaallikko-jalkimarkkinointi-ja-varaosamyynti-suomen-rakennuskoneelle