Rappusiivooja, Pohjanmaan Siivous Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohjanmaan Siivous Oy on yrityssiivouksiin erikoistunut palveluyritys. Olemme tuottaneet siistiä jälkeä Pohjanmaan seudulla yli 30 vuotta. Pitkän kokemuksemme lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön tämän päivän parasta osaamista, tekniikkaa ja luotettavat alan ammattilaiset.

Toimimme Vaasassa, Seinäjoella ja Oulussa. Henkilöstömme koulutus on säännöllistä ja jatkuvaa, ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstön ohjaukseen. Koulutuksessa huomioimme ammatilliset valmiudet ja asiakaskuntamme asettamat vaatimukset.

Haemme Ouluun osa-aikaista (30 h/vko) rappusiivoojaa. Kohteet sijaitsevat keskustassa, Peltolassa, Kaukovainiolla ja Hiirosessa. Mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ vaatii oman auton.

Edellytämme:- Suomen kielen taitoa- Reipasta ja iloista otetta työtehtäviin- Täsmällisyyttä ja halua kehittyä työssä- Alan koulutus tai kokemus siivousalalta katsotaan eduksi

Tarjoamme:- Mahdollisuuden suorittaa ammattitutkinto siivousalalle- Viihtyisän työilmapiirin- Perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin- Kilpailukykyisen palkkauksen- Työterveyshuollon

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera hakulinkin kautta jo tänään. Työ alkaa 1.10.2024 tai heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa palveluesimies Tiina Pirilä, tiina.pirila@pohjanmaansiivous.fi, 050 448 9580
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/e1cddeda-02e5-47d3-a932-2c5409513a89