Toimintaterapeutti Nuorten matala, Kouvola, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 2988,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä työtä nuorten parissa!

Haemme toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Nuorten matalaan. Nuorten matala tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työn nuorten parissa, jossa työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Työ alkaa lokakuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Nuorten Matala tarjoaa matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa, hoidon ja tuen arviointia sekä nuoren ja perheen tarpeeseen vastaavia hoito- ja tukitoimia ilman lähetettä 13-17 vuotiaille nuorille. Palveluun ohjautuneella nuorella voi olla haasteita mielenterveydessä, päihteiden käytössä, käyttäytymisessä, itsenäistymisessä tai koulu- ja opiskelija-asioissa.

Toimintaterapeutin tehtävänä on arvioida nuoren toiminnallisuutta ja tukea mielekkään ja merkityksellisen arjen saavuttamisessa. Toimintaterapeutti tukee nuorta mukautumaan kehitysvaiheessa tai elämäntilanteessa tuleviin muutoksiin. Kuntoutuksen tavoitteena on saada lisätietoa ja ymmärrystä nuoren arjen haasteista ja löytää keinoja toimintamahdollisuuksien edistämiseksi.

Toimintaterapeutti työskentelee asiantuntijana kuntoutuksen suunnittelussa, toteutuksessa ja seurannassa. Työ sisältää monipuolisesti yksilö-, perhe-, verkosto-, ryhmä- ja tiimityöskentelyä. Arvostamme itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Kokemusta toimintaterapian arviointimenetelmien käytöstä sekä nuorten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työtä tehdään Nuorten matalan Kouvolan toimipisteellä ja nuoren arjen ympäristössä.

Työnantajana tarjoamme kattavan perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen sekä ePassi liikunta-ja hyvinvointiedun.
Työaika ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen toimintaterapeutin laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Tehtävään valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä huumausainetodistus. Tartuntatautilain mukaiset rokotukset tulee olla voimassa.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi. Aloitamme haastatteluja jo hakuajalla.

Lisätietoa palveluesimies Hanna Salmikivi lasten ja nuorten kuntoutus p. 0400 571805 tai hanna.salmikivi(at)kymenhva.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-359-24/fi_FI