Asuntosiivoojia Rovaniemelle, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme useampaa asuntosiivoojaa Syväsenvaaraan ja Saarenkylän alueelle.

Asuntosiivoojan työtehtäviin kuuluu useita tärkeitä tehtäviä, jotka varmistavat, että vieraat saavat miellyttävän ja puhtaan majoituskokemuksen. Kaikkien tilojen, kuten keittiön, kylpyhuoneen, makuuhuoneiden ja olohuoneen siivous. Tämä sisältää mm. pölyjen pyyhkimisen, imuroinnin, lattioiden pesun. Puhtaiden lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto ja asettamisen sekä likapyykin huolto. Kaikkien roskien poistaminen ja roskakorien tyhjentäminen.

Aikaisempaa kokemusta asuntosiivouksesta tai kerrossiivouksesta tulee olla, ei kuitenkaan tarvitse olla siivousalan ammattilainen, mutta työn jäljen tulee olla hyvää. Jokaisessa asunnossa on omat siivousvälineet. Oma auto on eduksi, koska silloin töihin kulkeminen on helpompaa.

Työt alkavat lokakuussa ja jatkuu huhtikuulle. Loka- marraskuussa töitä on 1-3 päivää viikossa ja joulukuussa töitä on 5 päivänä viikossa myös viikonloppuisin. Tammikuusta eteen päin töitä on 1-5 päivää viikossa ja voit itse vaikuttaa työvuoroihin. Yhden asunnon siivousaika on 45min-1h. Asuntojen siivous aika ajoittuu pääsääntöisesti 11.00-16.00 välille.

Palkka vähintään maravan tessin mukaan 12,30€/h (1.9.2024 alkaen) tai sopimuspalkka.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan työntekijän löydyttyä.

Kysy lisätietoa tehtävästä Mikalta.

Mika Hyväri
0505335217
Eezy Lappi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/571171385