Ajoneuvoasentaja, Vianor Seinäjoki, Vianor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule työskentelemään Vianorille - haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme sinua, ajoneuvoasentaja, työskentelemään Seinäjoelle

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaista asiakaskokemusta rengas- ja autohuoltopalveluissa. Rengaspalveluissamme pitää kiirettä ja autohuoltopalvelumme kasvavat tasaista vauhtia. Nyt haemmekin ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa Seinäjoen palvelupisteeseemme upouusiin tiloihimme.

Pääasiallinen tehtäväsi on työskennellä ajoneuvoasentajana autohuollon asennustehtävissä turvallisesti ja laadukkaasti monimerkkikorjaamoympäristössä. Tarpeen mukaan osallistut myös rengasasennukseen.

Ajoneuvoasentajan koulutuksen lisäksi sinulla on aiempaa työkokemusta autohuolloista sekä B-luokan ajokortti. Arvostamme erityisesti kokemusta autosähkötöistä ja vianmäärityksistä. Positiivinen asenne ja innostuminen vaihtelevista työtehtävistä ovat tärkeitä menestymisesi kannalta. Olet oma-aloitteinen ja haluat työskennellä laadukkaasti ja turvallisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, ison yrityksen työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä autohuollon huippuammattilaiseksi!

Kiinnostuitko? Jos haluat tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi, jätä hakemuksesi sähköisesti mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 30.9.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Markku Erkko, p. 010 401 3421.

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja - vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella.

Lue lisää: www.vianor.fi(https://www.vianor.fi/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://nokiantyres.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1431&jbid=15