Tekninen kiinteistönhoitaja, Mijorak Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OSAAVA TEKNINEN KIINTEISTÖNHOITAJA - sinulle olisi nyt töitä tarjolla Vantaalla.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakasyrityksemme kohteiden teknisistä ylläpito-, korjaus- ja huoltotöistä. Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat rakennus- ja talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt Kesko Hakkilan teollisuuskiinteistöissä.
Työ on pääsääntöisesti sisätyötä ja töitä tehdään päivävuorossa arkisin.
Sujuvan kulkemisen takia hakijalla olisi suositeltavaa olla vähintään B-ajokortti. Kiinteistöpalvelualalla odotetaan teknisen osaamisen lisäksi myös hyviä asiakaspalvelutaitoja suomen kielellä.

Sinulta edellytetään kokemusta ja osaamista LVI-järjestelmien käyttöön ja ylläpitoon liittyvistä mittauksista, tarkistuksista ja huolloista. Osaat paikantaa LVI-järjestelmistä yleisimmät toimintahäiriöt ja pystyt tekemään normaalit LVI-järjestelmien huollot. Osaat ylläpitää ilmanvaihtokoneiden toimintakuntoa ja pystyt tekemään tarvittavia säätö- ja ohjaustoimenpiteitä kiinteistön automaatiojärjestelmään (fidelix).

Tarjoamme sinulle:

- Huipputiimin työkavereiksi
- Monipuolisen tehtäväkentän
- Mahdollisuuden itsenäiseen työhön

Työ on vakituinen ja asiakkaan toivomuksesta toivomme hakijalta valmiutta sitoutua työhön useammaksi vuodeksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jan Kopponen puh. 010 778 1017.

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian osoitteeseen anne.laitinen@mijorak.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mijorak Oy on vuonna 1990 perustettu monipuolinen rakennusalan palveluyritys. Asiakaskuntamme koostuu mm. julkisyhteisöistä, suuryrityksistä ja asunto-osakeyhtiöistä. Palvelemme asiakkaitamme tällä hetkellä n. 80 työntekijän sekä valikoidun kumppaniverkoston kautta. Palvelumme kattaa teollisuus-, liike-, asuin- ja julkistilojen saneeraustyöt sekä uudisrakentamisen. Tutustu yritykseemme www.mijorak.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anne.laitinen@mijorak.fi