Sairaanhoitaja päihdetyöhön, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei itseohjautuva sairaanhoitaja! Oletko kiinnostunut itsenäisestä roolista ja mahdollisuudesta haastaa itseäsi työskennellessäsi mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa? Haemme nyt Koti Ventusrantaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Ventusranta työpaikkana
Koti Ventusranta tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Kruunupyyssä. Meillä on yhteensä 16 asiakaspaikkaa, ja asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa jälkihuollon asiakkaat, kaksois- ja kolmoisdiagnoosin saaneet sekä neuropsykiatriset asiakkaat. Työskentelemme toipumisorientaation mukaisesti ja käytämme Green care -luontoavusteista toimintaa kuntoutusmenetelmänä. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon täältä.

Tiimimme terveiset tulevalle sairaanhoitajalle "Työmme parasta antia ovat erilaisten ihmisten kohtaaminen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus käyttää omaa persoonaa työssä. Olemme asiakkaidemme rinnalla arjen haasteissa tukien heitä kohti päihteetöntä elämää ja arjen hallintaa". Voit tutustua meihin lisää Instagramissa @esperi_ventusranta.

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä
Sairaanhoitajana vastaat itsenäisesti yksikkömme lääkehoidosta ja muiden sairaanhoidollisten tehtävien toteuttamisesta. Työskentelet monipuolisissa ohjaus- ja hoitotilanteissa sekä suunnittelet ja toteutat yksilöllisiä tukitoimia ja kuntouttavia aktiviteetteja asukkaidemme tarpeiden mukaan. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa, edistäen asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kuntoutumista. Työparinasi toimii työyhteisömme ja Koti Hermannin naapuriyksikön sairaanhoitaja, jonka kanssa pääset säännöllisesti jakamaan ajatuksia ja kehittämään työnkuvaanne.

Tehtävä on vakituinen ja työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. Halutessasi työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen. Aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä.

Palkkaus
Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2665,28€/kk - 2905,09€/kk(yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G22D), jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 200€/kk. Lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

Tehtävässä edellytämme
-sairaanhoitajan tutkintoa
-vähintään parin vuoden kokemusta sosiaali- ja terveysalalta
-itseohjautuvuutta sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
-voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään yksikönpäällikkö Pauliina Hansen puh. 050 428 5795, pauliina.hansen@esperi.fi ja 22.9. jälkeen tiimivastaava Janette Räihälä, p. 050 562 8384, janette.raihala@esperi.fi

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4980438-sairaanhoitaja-koti-ventusranta