Raskaan kaluston asentaja, Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle

RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA.

Työtehtäviisi kuuluvat kuorma-autojen ja työkoneiden huollot sekä korjaukset. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja työpaikka on vakituinen.

Odotamme sinulta:

Alalle soveltuvaa koulutusta (ajoneuvo- tai raskaan kaluston asentaja)
     Kokemusta raskaan kaluston huolto- ja asennustöistä, eduksi katsotaan hydrauliikka- ja sähköosaaminen
     Asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
     Organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
     Reipasta asennetta ja täsmällisyyttä
     Halua kehittyä alansa parhaaksi ja olla mukana kehittämässä yrityksen toimintaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan raskaan kaluston kasvuyrityksessä huippumerkkien parissa. Meiltä löytyy siistit työtilat ja nykyaikaiset työvälineet. Työnantaja tarjoaa hyvän perehdytyksen, jatkuvan tuen työsuhteen aikana ja mahdollisuuden kouluttautumiseen. Hakijan mielenkiinnon mukaan on mahdollisuus tehdä myös reissutöitä. Palkkaus määräytyy tekijän osaamisen mukaan ja palkitsemme hyvästä tulosesta.

Mikäli yllä kirjoitetut asiat puhuttelevat ja tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi viimeistään 08.10.2024 Nordrecin nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik 040 1678094 / Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy.

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://nordrec.likeit.fi/apply/8385981