Sähköasentaja, teollisuus, Kaskein Marja Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaskein Marja Oy:n juuret juontavat pohjoisen luontoon ja vuoteen 1981. Yritys on tänä päivänä osa Polarica AB konsernia. Polarica Groupilla on tuotantolaitoksia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Yritys panostaa laatuun ja terveyttä edistäviin tuotteisiin. Marjat, sienet ja muut metsän antimet toimivat yrityksen tuotteiden raaka-aineina, joista kehitetään ja innovoidaan puhtaita terveellisiä ja maistuvia tuotteita niin kotimaan kuin globaaleille markkinoille. Koko konsernin liikevaihto on noin 64 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä hieman alle 200 henkilöä.

Käsittelemme Lappeenrannassa vuosittain n. 2 miljoonaa kiloa marjoja, joista valmistamme mm. juomia, pakasteita, hilloja, täytteitä sekä kuivattuja tuotteita. Henkilöstöä Lappeenrannassa on n. 35, marja- ja juomakausilla luonnollisesti enemmän.

Tutustu tarkemmin: www.kaskein.fi, www.polarica.com

Etsimme nyt Lappeenrannassa sijaitsevaan tehtaaseemme SÄHKÖASENTAJAA KUNNOSSAPITOON. Olisiko sinusta pitämään tuotannon rattaat pyörimässä ja huolehtimaan mekaanisen kunnossapidon kanssa tehtaamme tuotantolinjojen käytettävyydestä, häiriöttömyydestä ja kehittämään tehtaamme ennakoivaa kunnossapitoa? Päätehtäväsi on tehdä sähköasennuksia ja korjata sähköteknisiä vikoja. Kuulut myös tehtaan tuotantolinjojen kehityksestä ja modernisoinnista vastaavaan tiimiin. Työnkuvaasi kuuluu myös osaltasi kiinteistön ylläpidolliset tehtävät.

Etsimme itseohjautuvaa ongelmanratkaisukykyistä tuotantolinjoista ymmärtävää tiimipelaajaa joukkueeseemme. Kehitämme tuotantoamme ja koko prosessia jatkuvasti tulevaisuuden tarpeisiin, jossa vahvana teemana on automatisointi ja mahdollisimman yksinkertainen tuotantoprosessi. Etsimme sähköpätevyyden omaavaa henkilöä.

Sinä olet etsimämme henkilö, jos:
-Sähköpätevyys S2
-Soveltuva osaaminen/ymmärrys tekniikasta ja kunnossapidosta
-Ongelmanratkaisukykyä
-Ymmärrät laadun ja turvallisuuden tärkeyden
-Olet tavoitteellinen ja suunnitelmallinen työssäsi
-Sinulla on halu kehittää ja käyttää uusia teknologioita tuotannossa
-Vähintään ymmärrät englantia ja hallitset tietotekniikan.

Tarjoamme sinulle:
Eturivin paikan oman työjäljen näkemiselle kasvavassa yrityksessä, jossa omalla osaamisellasi yhteistyössä tiimin kanssa saat kehittää tuotantoamme suunnitellusti eteenpäin varmistamalla olemassa olevien koneiden toiminta ja tuomalla tehtaallemme uusia koneita ja valmistusteknologioita. Arvostamme avointa, rehtiä kommunikointia ja laatu nähdään yhtenä tärkeimpänä yrityksen toimintaa ohjaavana tekijänä.

Tunnistitko itsesi edellä mainitusta ja etsitkö uusia haasteita? Hae tehtävää pikaisesti lähettämällä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen rekry.kaskein@polarica.com
Hakuaika 15.10.2024 saakka ja huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry.kaskein@polarica.com