Försäljningschef Oles Fast Food Oy Ab, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oles Fast Food Oy Ab är ett ständigt växande familjeföretag. Med moderna och innovativa produktionsmetoder säkrar vi kvaliteten genom hela kedjan, ända från råvaruinköp till leverans av färdiga produkter. När det gäller hög och jämn kvalitet, är den viktigaste faktorn dock vår erfarna personal som består av proffs inom livsmedelsindustrin. De hamburgarbiffar och kebabspett vi tillverkar, levererar vi vidare till partihandeln, direkt till våra samarbetsparter och till butiker. Oles Fast Food har idag en personalstyrka på 23 personer och omsättningen år 2023 var 11 miljoner euro. För närvarande arbetar fem personer inom försäljning och support.

Kom med, utveckla och led vår försäljning tillsammans med oss.

Vi utlyser nu en ledig tjänst hos Oles Fast Food Oy Ab i Jakobstad som en kundorienterad

FÖRSÄLJNINGSCHEF

Som försäljningschef ansvarar du för att utveckla och leda försäljningsverksamheten i Finland. Din roll innefattar att skapa och implementera både handlingsplaner och försäljningsstrategier. Du kommer att vara ansvarig för den dagliga ledningen inom ditt område samt fungera som förman för försäljningsteamet. I din roll kommer du också att ha nära daglig kontakt med kollegor, KAM-kunder samt leverantörer och samarbetspartners. Du ingår dessutom i ledningsgruppen och deltar i strategiska beslut.

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet från liknande roller. Du har dokumenterad framgång i att driva och utveckla försäljningsverksamhet. Du har förmåga att leda och motivera team. Du är en ambitiös målsättare, samtidigt som du har utmärkta sociala färdigheter och är serviceinriktad.

Du bör kunna hantera flera projekt parallellt och även ha förmågan att reagera på och anpassa dig till förändringar i omvärlden. Erfarenhet från livsmedelsindustrin och Horeca ses som en merit.

Vi erbjuder dig - ett fast arbetsförhållande med mångsidiga arbetsuppgifter
- en konkurrenskraftig månadslön samt möjlighet till bilförmån
- en flexibel företagskultur i ett växande familjeföretag
- goda möjligheter till att vidareutveckla din egen kompetens
- en omfattande och gedigen introduktion, ett gott stöd från organisationen samt en trevlig, varm och välkomnande arbetsgemenskap.

Blev du intresserad? Rekryteringen sker i samarbete med Worker Rekrytering. Sök tjänsten genom att registrera ditt CV på adressen www.worker.fi och länka din ansökan till den här tjänsten före den 6.10.2024. Mer information om tjänsten ges av Workers regionchef Juha-Pekka Myllykangas, telefonnummer: 050 913 4065 eller per e-post: juha-pekka.myllykangas@worker.fi. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/72964275