Särmääjä, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Särmääjä Forssaan

Mitä etsimme :

Haemme nopealla aikataululla teollisuuden asiakasyrityksellemme Forssaan huolellista särmääjää!

Mitä tarjoamme ja palkka:

Töitä on tarjolla 40 h /vko. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa (valmius 2-vuorotyöhön tulee olla), viikonloput ovat vapaat.

Palkka: TES tai sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Mitä odotamme hakijalta:

Ohjelmointitaito ei ole vaatimus, sillä ohjelmat tehdään valmiiksi. Aikaisemmasta metallialan kokemuksesta on hyötyä. Oma-aloitteisuudella sekä reippaalla asenteella pärjää työssä kuitenkin pitkälle! Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Miten haet työpaikkaa:

Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä nopeasti! Me Eezyllä haluamme Sinut töihin, jätä siis hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Jos haluat kysellä lisää paikasta, ole vain rohkeasti yhteydessä!

Eezy Forssa

040 771 9090 Riikka/ 040 307 5260 Jenni

forssa.eezy@eezy.fi.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ.

www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/572968815