Kylmälaiteasentaja (yli 3kg), Uusimaa, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakkaallemme kylmälaiteasentajia yli 3kg kylmäluvilla. Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella. Kyseeseen voi tulla myös suorarekrytointi, eli työllistyisit suoraan asiakkaamme kirjoille.

Työtehtäviisi kuuluu kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, korjaus- sekä korjaustyöt eri asiakaskohteissa. Odotamme hakijoilta kylmäalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme myös perustason IT-taitoja sekä tietenkin vastuullista työotetta. Tulet olemaan tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten odotamme myös, että tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen.

Hakijalta odotamme:

Kylmäalan pätevyys (Y3)
     Sähköalan kokemusta
     Aikaisempaa kokemusta kylmälaiteasennuksista
     B-ajokorttia

Hakijalle tarjoamme:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
     Mielenkiintoiset työtehtävät
     Asianmukaiset työvarusteet
     Kattavan perehdytyksen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/12218879