Tietohallintoasiantuntija, Jätekukko Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jätekukko Oyon kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Kattaviin palveluihimme kuuluvat jätteenkuljetuspalvelut, jätehuollon palveluneuvonta, lajitteluasemat, Kuopion jätekeskus sekä Rinki-ekopisteverkostoa täydentävät ekopisteet. Haluamme jakaa tietoutta ja auttaa asukkaita toimimaan paremmin ympäristön hyväksi.

Jätekukko numeroina: Toimialue kattaa 15 kuntaa, alueella on 215 000 asukasta, teemme 1,9 miljoonaa jäteastiatyhjennystä, ylläpidämme 20 lajitteluasemaa ja 21 ekopistettä, työllistämme noin 50 henkilöä ja liikevaihtomme oli 24,7 M€ vuonna 2023. Lue meistä lisää www.jatekukko.fi

Haemme tietohallintoasiantuntijaa

Etsimme tietohallintotiimimme vahvistuksesi uuteen tehtävään vakituiseen työsuhteeseen tietohallintoasiantuntijaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen ICT-alan työtehtävän kehittyvällä toimialalla mukavassa työyhteisössä. Työskentelemme joustavasti etätöissä sekä lähitöissä toimipisteellämme Kuopion Portissa.

Tietohallintoasiantuntijana tehtävänäsi on tukea yrityksemme digitalisaation ja ICT-ympäristön kehittämistä tietohallintotiimissä, jossa työparinasi toimii toinen tietohallintoasiantuntija ja esihenkilönäsi tietohallintopäällikkö, jota sijaistat tarvittaessa.
Työtehtäväsi painottuvat tietohallintotiimissä tietosuojan kehittämiseen ja tulet toimimaan yrityksemme tietosuojavastaavana. Mikäli sinulla ei ole siihen ennestään peruskoulutusta, voit suorittaa sen heti työsuhteesi alussa. Tärkeintä tässä vaiheessa on, että sinulla on kiinnostusta ja perustiedot hallussa yrityksen tietoturvan ja tietosuojan kehittämisestä sekä sen ylläpidosta, koska lisäksi tulet toimimaan myös yhtenä avainhenkilönä NIS2-direktiivin ja tulevan Kyberturvallisuuslain vaatimusten parissa.

Työssäsi toimit yhteistyössä eri sidosryhmien ja kumppanien kanssa sekä osallistut tietohallinnon kehityshankkeisiin eri työryhmissä, joten sinun on omattava hyvät yhteistyötaidot ja kyettävä esittämään asiasi selkeästi ja ytimekkäästi, niin kirjallisessa kuin suullisessakin viestinnässä.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva ICT-alan koulutus sekä aiempaa kokemusta ICT-tehtävissä työskentelystä. Arvostamme aiempaa kokemustasi tietosuojan ja tietoturvan parissa sekä muissa ICT-kehitystehtävissä toimimisesta. Työtehtävissäsi sinun tulee olla suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja avulias.

Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, laajat työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa (36,25 tuntia/viikko) ja työehtosopimuksena on AVAINTES.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 29.9.2024 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@jatekukko.fi otsikolla "Tietohallintoasiantuntija". Kerro hakemuksessasi meille miksi juuri sinä olisit oikea valinta tähän tehtävään ja kerro myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana. Toivomme, että valittu henkilö voisi aloittaa työt mahdollisimman pian.

Tarvittaessa voit tiedustella avoinna olevasta työtehtävästä tarkemmin tietohallintopäällikkö Teemu Pesoselta sähköpostitse (teemu.pesonen@jatekukko.fi) tai puhelimitse (044 368 0252) ti 17.9. klo 10-11 tai ma 23.9. klo 9-10.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:teemu.pesonen@jatekukko.fi