Kahvilatyöntekijä Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEHEI sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä! Nyt tarjolla paikka KAHVILATYÖNTEKIJÄNÄ Tampereella huippuporukassa - Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle!

Työssäsi toimit lounaskahvilan asiakaspalvelutehtävissä. Työ sisältää pääasiassa asiakkaiden palvelua, kahvin keittoa, vitriinituotteiden täyttöä, rahastamista ja kahvilatuotteiden myyntiä, sekä kahvilan viihtyvyyden ja siisteyden ylläpitoa. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti ainakin 2 vuoroa viikossa, ja halukkaalle tekijälle enemmänkin! Työvuorot sijoittuvat ma-la 7-17 välille.

Toivomme sinulla olevan innostunut, motivoitunut ja positiivinen palo asiakaspalvelutyötä kohtaan, ja hyvät tiimityö- sekä palvelutaidot! Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, kokemusta kassa- ja asiakaspalvelutyöstä sekä Hygieniapassia. Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Samiin yhteyttä! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4801293-kahvilatyontekija-tampereelle?promotion=1108784-trackable-share-link-te-kahvilatyont-tre