Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja, Hydroscand Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Helsingin talousalueelle asentaja-kuljettajia Hydroscand LetkuExpress- konseptin mukaiseen huoltoautotoimintaan.

LetkuExpress-huoltoautokonsepti vastaa markkinoiden kasvaviin tarpeisiin joustavassa ja nopeassa hydrauliikkaletkujen- ja komponenttien vaihto- ja korjauspalvelussa. Kun asiakkaan laitteesta tai koneesta rikkoutuu hydrauliikkaletku tai hydrauliikkakomponentti, tarvitaan nopeaa reagointiaikaa ja silloin asiakkaan luokse tullaan päivystyksessä tekemään huoltotoimenpide täysin varustellulla Hydroscand LetkuExpress-autolla.

Päivystys huoltoautoilla on 24/7 kiertävissä vuoroissa.

Tyypillisiä päivystystehtäviä on mm. letkurikot mobiilikalustossa kuten kaivinkoneissa, liikkuvassa kalustossa ja teollisissa kohteissa.

Hydroscand-konsernissa on muualla Euroopassa jo yli 150 huoltoautoa vastaamassa tähän kasvavaan asiakastarpeeseen päivittäin.

Etsimme nyt tekniikan alalla ja käytännön huoltotoiminnassa mukana olleita oma-alotteisia ja innokkaita ihmisiä mukaan konseptiin.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu käytännön asennustehtävät LetkuExpress-huoltoautolla. Kohdealueena on Helsingin seutu mukaanlukien Espoo ja Vantaa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta tekniikan parista ja olet tottunut ja kiinnostunut ratkaisemaan käytännön ongelmia teknisten laitteiden parissa. Hydrauliikan jonkinlainen tuntemus on suureksi eduksi. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta joko huoltotoiminnassa tai muissa yhteyksissä on erittäin suureksi eduksi.

Tehtävään koulutetaan Turun pääkonttorissa ja kentällä. Olet mukana kasvavassa tiimissä sekä mielenkiintoisen konseptin tuomisessa Suomen markkinoille.

Hydroscand Oy on osa kansainvälistä Hydroscand Group - konsernia jonka toimialana on letkujen, letku- ja putkiasennelmien sekä johdinkomponenttien myynti jälkimarkkinoille ja koneenrakennusteollisuuteen.

Hydroscand Oy on toiminut Suomessa 27 vuotta ja sillä on 11 toimipistettä sekä laaja jälleenmyyjäverkosto ympäri Suomea.

Hydroscand Oy:n pääkonttori, keskusvarasto ja OEM-tuotantoyksiköt sijaitsevat Turussa Orikedon teollisuusalueella. Pääkonttorissa työskentelee eri osastoilla yhteensä 65 alan ammattilaista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jukka-pekka.hietaniemi@hydroscand.fi