Perhepsykoterapeutti päihdeperhekuntoutukseen, Pe, Perhepalvelut Oiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perhepalvelut Oiva Oy on vuonna 2020 perustettu lastensuojelupalveluita tarjoava yritys. Visionamme on tehdä lastensuojelutyötä uudella, innovatiivisella ja innostavalla tavalla.

Haemme nyt Kangasniemelle perustettavaan ympärivuorokautiseen, yhteisölliseen päihdeperhekuntoutuspalveluumme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

PERHEPSYKOTERAPEUTTIA

Perhepalvelut Oivan Kangasniemen perhekuntoutusyksikkö tulee tuottamaan luvanvaraista, ympärivuorokautista päihdeperhekuntoutusta yhteisöllisellä ja perheterapeuttisella viitekehyksellä laadukkaasti ja vaikuttavasti. Perhekuntoutusyksikössämme on neljä perhepaikkaa.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä vahvaa osaamista, näkemystä ja kokemusta lastensuojelutyöstä ja perheiden auttamisesta. Päihdetyön osaaminen ja menetelmälliset taidot ovat tehtävissä hyödyksi. Perhepsykoterapeutilla on keskeinen rooli asikasperheiden kuntoutusprosessien toteutuksessa. Odotamme sinun olevan vahva tiimipelaaja ja toiminnan aktiivinen kehittäjä. Koulutusvaatimuksena on AMK-tutkinto sosiaali- tai terveysalalta. Tavoitteemme on aina toimiva, yhteen hiileen puhaltava tiimi.

Perhekuntoutusyksikkömme tarjoaa mahdollisuuden päästä luomaan uutta palvelumallia, jossa perhe on aidosti keskiössä. Arvostamme itsenäisyyttä, luovaa ja joustavaa työotetta sekä vahvaa halua kehittyä perheiden auttamisen asiantuntijana. Päihdeperhekuntoutuspalvelussamme pääset työskentelemään alan vahvojen osaajien kanssa vaikuttavasti ja tavoitteellisesti. Meille kannustava työilmapiiri ja kehittyminen työssä ovat toimintamme keskeisiä periaatteita. Asiakastyössä arvostava kohtaaminen ja aito halu auttaa luovat perustan työllemme.

Olemme koulutusmyönteinen työpaikka ja meille ammatillinen kasvaminen on tärkeä toimintaa ohjaava asia. Olemme nostaneet myös perhemyönteisyyden keskeiseksi osaksi arjen henkilöstöjohtamistamme.

Ennen tehtävän vastaanottoa tarkistamme rikosrekisteriotteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janne.kankaanniemi@perhepalvelutoiva.fi