Aluekoordinaattori, Genencor International Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me IFF:llä yhdistämme rohkeasti tieteen ja luovuuden luodaksemme sitä, mitä maailma tarvitsee. Olemme elintarvikkeiden, juomien, terveyden, biotieteiden ja aistinvaraisten tuotteiden johtava toimittaja. Luomme olennaisia ratkaisuja -maailmanlaajuisista tunnetuista ratkaisuista odottamattomiin innovaatioihin ja kokemuksiin.

Olemme valmiita vaikuttamaan ennennäkemättömällä mittakaavalla yli 110 tuotantolaitoksen, 100 T&K-keskuksen ja 33 000 asiakkaan kanssa ympäri maailmaa. Suomessa meillä on kuusi tuotantolaitosta (Hanko, Jokioinen, Jämsänkoski, Kotka, Naantali, Vaasa) ja yksi T&K-keskus (Kantvik).

IFF-konserniin kuuluvan Genencor International Oy:n Hangon tehtaalla valmistamme ympäristöystävällisiä entsyymejä eri markkinoille ja tehtaamme on yksi alansa suurimmista tuotantolaitoksista maailmassa.

Haemme Hangon entsyymitehtaalle

Aluekoordinaattoria

Sinulla on osaamista tuotantoprosesseista, olet taitava viestijä ja tekijä. Tehtäväsi on näkyä ja kuulua omalla prosessialueellasi; autat tuotantoa onnistumaan päivittäin muuttuvissa tilanteissa, osallistut raportointiin ja poikkeamien hallintaan. Lisäksi kehität ohjeistusta ja turvallista työskentelyä omalla vastuualueellasi sekä toimit aktiivisena linkkinä tuotannon ja tuotantoa tukevien toimintojen välillä. Sinulla on näkemystä ja tahtoa viedä yhteisiä asioitamme eteenpäin.

Odotamme sinulta:

Teknistä koulutusta soveltuvalta alalta (AMK tai vastaava tutkinto). Olet aktiivinen, huolellinen, oma-aloitteinen ja tiimityötaitoinen henkilö, joka haluaa onnistua yhdessä. Mietit ratkaisuja kokonaisuuden, sujuvuuden ja ydinarvojemme kannalta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä bioteknologian yrityksessä.

Palkkaus on kemianalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Janne Kylliäinen 0407750296, perjantaisin kello 14 -16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi hyvissä ajoin, koska hakijoiden haastattelut alkavat mahdollisesti jo ennen hakuajan umpeutumista.

Olemme maailman johtava maku-, tuoksu- ja ravitsemusalan toimittaja, joka tarjoaa asiakkaillemme laajemman valikoiman luonnollisia ratkaisuja ja vauhdittaa kasvustrategiaamme. Uskomme IFF:llä, että ainutlaatuisuutesi vapauttaa potentiaalimme. Arvostamme etnisyyden, kansallisen alkuperän, rodun, iän, sukupuolen tai veteraanistatuksen monipuolista mosaiikkia. Pyrimme osallistavaan työpaikkaan, jossa jokainen kollegamme voi tuoda aidon minänsä työhön riippumatta uskonnostaan, sukupuoli-identiteetistään & ilmaisu, seksuaalinen suuntautuminen tai vamma.

Visit IFF.com/careers/workplace-diversity-and-inclusion oppiaksesi lisää
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://iff.wd5.myworkdayjobs.com/fi-FI/IFF_Careers/job/Hanko-Finland/Aluekoordinaattori_502493