Kansanterveyshoitaja, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 3236,04€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtäviin kuuluu pitkäaikaissairaiden asiakkaiden ja terveyshyötyasiakkaiden hoitaminen, ohjaus ja neuvonta sekä hoidon tarpeen arviointi. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vastaanottotyöstä. Arvostamme verkosto- ja tiimityön osaamista, reipasta ja asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvuutta työskennellä paineenalaisena ja kykyä organisoida työtään. Hyvät tietotekniset taidot luetaan hakijalle eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sitoutumista toiminnan kehittämiseen ja etähoitamista korostavaan toimintamalliin.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 3 kk.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.
Työntekijät voidaan testata huumausaineiden varalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-05-220-24/fi_FI