Kirjanpitäjä, Retta Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt Kuusamon Taloushallintopalvelut-yksikköömme
KIRJANPITÄJÄÄ
määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2025 asti vastaamaan asiakasyhtiöidemme kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta. Paikka täytetään mahdollisimman pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä.
Toimistomme sijaitsee kuvankauniissa Kuusamossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja siellä meillä työskentelee jo yli 40 taloushallinnon ammattilaista. Samoissa toimitiloissa toimii myös Retta Isännöinnin toimisto. Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito. Hallitset pääkirjanpidon, ostoreskontran ja vuokra- ja vastikereskontran hoitamisen sekä tilinpäätöksen tekemisen. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.
Mitä me tarjoamme sinulle:
Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Tarjoamme monipuolisen tehtävän Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Koska olemme iso toimija ja teemme yhteistyötä yli tiimirajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan.
Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Tarjoamme mm. lounas- ja virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä joustavat työskentelymahdollisuudet.
Olisitko sinä etsimämme kollega?
Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne antavat myös hyvät valmiudet tehtävään. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.
Näin pääset työkaveriksemme!
Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 29.9.2024. Saapuneita hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Nissi-Paloniemi. Tarjan tavoitat sähköpostitse osoitteesta tarja.nissi-paloniemi@retta.fi tai puhelimitse numerosta 050 596 7710.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I021/1872/main?site=9&validator=3754c7ff3569ca85d74613a6d58a9e2f&lang=FI&rmpage=job&rmjob=1159&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol