Sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
"Täällä Soivakassa sairaanhoitaja pääsee lisäämään elämää vuosiin ja vaikuttamaan asukkaiden elämänlaatuun. Työkaverit ovat avoimia ja huumorintajuisia, kaikilla on selkeä yhteinen tavoite." -Soivakan tiimivastaava-sairaanhoitaja Heidi"

Haemme nyt Hoivakoti Soivakkaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 2000€ rekrytointibonuksen!

Lue lisää alta ja tule osaksi avointa ja huumorintajuista työyhteisöä!

Hoivakoti Soivakka työpaikkana

Hoivakoti Soivakka on ikäihmisten ja muistisairaiden tehostetun palveluasumisen yksikkö Toivakassa, joka tarjoaa 45 asiakkaalle ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Soivakka sijaitsee mukavan etäisyyden päässä Jyväskylästä ja moottoritietä pitkin yksikköön meneekin vain alle puoli tuntia.

Soivakassa eletään asukkaiden näköistä elämää ja päivätoimintatiimi keksii jokaiseen päivään kivaa yhteistä puuhaa. Soivakka onkin arvioitu HVA:n tarkastuksissa yhdeksi Keski-Suomen parhaimmista hoivakodeista. Soivakan työyhteisössä puhalletaan yhteen hiileen ja yhdessä päätetään, mitä tehdään ja miten sovitaan asioista.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_soivakka
Lue lisää yksiköstämme: Näin hyvä johtaminen näkyy Soivakassa

Sairaanhoitajan työnkuva

Sairaanhoitajana tehtävänkuvasi on monipuolinen ja määrittyy paljon myös sen mukaan, mitkä omat vahvuusalueesi ja ammatilliset kiinnostuksen kohteesi ovat. Päävastuualueisiisi kuuluu sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, hoitotyön kehittäminen, päävastuu lääkäriyhteistyöstä ja lääkehoidosta, asukkaiden toimintakyvyn arvioiminen yhdessä muun työyhteisön kanssa ja asukkaiden elämäntäyteisen elämän loppuvaiheeseen osallistuminen rinnalla kulkijana.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen, mutta työaikaa voimme räätälöidä toiveesi mukaisesti päivätyöstä 3-vuorotyöhön. Myös osa-aikatyö on mahdollinen, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin.

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2665,28-2905,09€/kk (yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G22). Lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

Edellytykset tehtävään

-sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto
-voimassa oleva lääkelupa, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi
-vähintään toimiva peruskielitaito suomeksi (B1-taso)
-ymmärrystä ikäihmisten sairaanhoidosta ja toimintakyvyn tukemisesta

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä -ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. lähiesihenkilötutkinto, saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Esperillä kulttuuri on osallistava, välitön ja lämminhenkinen. Autamme toinen toistamme, voimme olla matalalla kynnyksellä toisiimme yhteydessä valtakunnallisuudesta huolimatta ja teemme kaikki yhdessä töitä sen eteen, että meillä asuisi Suomen onnellisimman asukkaat. Tule ja koe itse!

Kiinnostuin! Miten toimin?

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä, kerro itsestäsi ja taustastasi. Mikäli et juuri nyt ehdi kaikkia tietoja täyttää, ei huolta - pääset myöhemmin palaamaan työhakemukseesi tai voit täydentää tietojasi mahdollisessa haastattelussa.

Voit milloin tahansa olla myös yhteydessä Soivakan yksikönjohtajaan Päivi Pitkoon (050 590 4501, paivi.pitko@esperi.fi) jos sinulla heräsi kysymyksiä liittyen tähän työhön tai hoivakotiin.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Tutustu Hoivakoti Soivakan toimintaan ja työyhteisöön täältä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4976999-sairaanhoitaja-hoivakoti-soivakka